懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

你覺得邊個改得好D(無咁普通)?有幾多個choice? 可唔可以比自己鍾意嘰字師傅根據時辰八字mix & match? 需要幾耐時間?幾多錢?

Thanks!

民房

我都好想知呀~如果知道既朋友幫幫忙講下la~

別墅

sorry, 應該係改名唔係改命,大吉利是,嘻嘻!

複式洋房

hello

蘇民峰 李丞責 楊天命 ( 改名費都是 $2500元起 )
詳細資料可以打去問下先丫 , 我就諗住搵李丞責幫我亞b改 ,
$2800元 , 等亞b出左世再打去約時間 , 好似話有幾拾個名比我揀 , 可以自己比亞b名佢批 , 最緊要有dad & mom 出生日期 , 亞b出生日期及時間就ok了 :-P

蘇民峰 2780 3675
李丞責 2736 4987
楊天命 2295 6096

別墅

唔該晒呀!!

原文章由 肥雞夫人 於 08-2-12 18:46 發表
hello

蘇民峰 李丞責 楊天命 ( 改名費都是 $2500元起 )
詳細資料可以打去問下先丫 , 我就諗住搵李丞責幫我亞b改 ,
$2800元 , 等亞b出左世再打去約時間 , 好似話有幾拾個名比我揀 , 可以自己比亞b名佢批 , ...

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

有朋友搵楊天命$2500, 十個名字組合,仲會贈佢地兩公婆幾句

大宅

好媽媽勳章

早前有post 話so c fu 要 $5xxx 喎......

民房

咁係咪李丞責師傅好d呀?
我覺得佢比人既感覺比起蘇xx好好多咁!
你地覺得邊個好d呀?
同埋呢~知唔知如果要預約係要提前幾多日架?
使唔使排期排好耐先到呢?

男爵府

原文章由 l_wingwing 於 08-2-13 12:19 發表
有朋友搵楊天命$2500, 十個名字組合,仲會贈佢地兩公婆幾句

我都係搵楊天命o架,都係$2500(但早2年$1800o乍:tongue: ),
除o左10個名外,佢會比張好似formula o既紙比你,
如果5鍾意o個10個名,
可自行照張formula汁'd心水名出o黎,
combination好多o架,
然後再比佢批....

佢都有贈我o地幾句,
準5準就未g,
但講bb d特徵就幾準....

我覺得我亞b個名5leung',重好好聽tim

[ 本文章最後由 sumsuma 於 08-2-13 21:53 編輯 ]

男爵府

原文章由 Myhappybaby 於 08-2-13 17:20 發表
咁係咪李丞責師傅好d呀?
我覺得佢比人既感覺比起蘇xx好好多咁!
你地覺得邊個好d呀?
同埋呢~知唔知如果要預約係要提前幾多日架?
使唔使排期排好耐先到呢?
...

我先後等o左2weeks到,
day 1你fax o左bb出世日子,時晨同埋爸媽名,出生日子等
information比佢,
then佢會再confirm邊日見你.
如果你有心水名,
都可以fax埋比佢,等佢預先批定

首頁

尾頁

跳至