親子旅遊

跳至

首頁
12345...11

尾頁

子爵府

please check pm ~~~~~~~~~~

複式洋房

Hi bbccqq

Could you pm me also. Thanks a lot!

amazing9870

民房

原文章由 amazing9870 於 08-2-27 00:05 發表
Hi bbccqq

Could you pm me also. Thanks a lot!

amazing9870

Please send me ([email protected]) the driver name and tel as we will go Phuket during Easter.

Which hotel u stay this time ?

複式洋房

原文章由 bbccqq 於 08-2-13 16:58 發表
我們一行19人 (連7個兩歲小朋友) 返來了,
玩得好開心啊 ~~~
我們全程用一個講流利廣東話的司機,
佢好好人, 車我地4圍食好野, 又唔貴 !!!
如果要這個司機的名和details,
就 pm 我啦,
因為有好野, 想益下大家o麻 ~~ ...

可否pm我個司機的資料俾我呀? 同埋你行程又點安排, 我打算復活節去?

唔該哂!

大宅

bbccqq,

Would you pm the driver info bcs I will go to Phuket this Easter, thanks in advance.

男爵府

bbccqq,

你哋住邊間酒店呀

別墅

原文章由 之之媽 於 08-2-21 15:16 發表

Hi bbccqq,

Please send to me by email: [email protected], thanks a lot ........

Please send it to me for reference, thank you so much .......

子爵府

we lived at Sheraton Grande Laguna Phuket

子爵府

Dear All, Please check PM ~~~~~~~~~~~~

別墅

自由布吉行

Pls pm me the info.
我於復活節將有6個家庭一起去布吉,有否行程建議?Thanks!

原文章由 bbccqq 於 08-2-13 16:58 發表
玩得好開心啊 ~~~
就 pm 我啦,

男爵府

成三版都係要pm , 請問可以介紹下行程同住边間酒店, 每人大約用咗几多錢呢?

男爵府

sheraton貴嗎? 幾多錢一晚呀? 你哋係咪買package架?

原文章由 bbccqq 於 08-2-28 20:12 發表
we lived at Sheraton Grande Laguna Phuket

複式洋房

bbccqq,

Which hotel did you stay in? Can you also send me the details of the driver please? My emails is

[email protected]

男爵府

我打算暑假一家去布吉自由行, 可否pm個司機的資料 & 你行程安排俾我呢

Thank you very much

子爵府

原文章由 kam2007kam 於 08-2-29 16:11 發表
成三版都係要pm , 請問可以介紹下行程同住边間酒店, 每人大約用咗几多錢呢?

使用pm, 是因為我不想大家誤會我是travel agent或同這個司機有錢分, 所以, 我才使用 pm 回覆大家, 希望你能明白 !

子爵府

原文章由 yvomak 於 08-3-3 13:40 發表
sheraton貴嗎? 幾多錢一晚呀? 你哋係咪買package架?

我購買package, 年28出發, around $5600-hkd (5天)

別墅

玩得好開心啊 ~~~
就 pm 我啦,

Pls pm me the info. Thanks!

男爵府

你哋係咪住villa

原文章由 bbccqq 於 08-3-3 18:52 發表

我購買package, 年28出發, around $5600-hkd (5天)

男爵府

Can you please PM info. to me?
Many thanks.

大宅

玩得好開心啊 ~~~
就 pm 我啦,

Hi, I want the driver's information and your itinerary too. pls pm me. Thanks a lot.

ACAC

首頁
12345...11

尾頁

跳至