單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想男人走...都是經濟問題..
如果搵$30k-50K per month...
男人都不會走...或叫你落架..
expect he is married

大宅

我b女都唔足月架!!現在都2個月大
開頭真係好難湊,因為佢好細粒,我又緊張
我兩隻手都出了問題,因為我太緊張唔識用力,再加上我坐月期間都要出入醫院睇亞b,所以攪出問題來!

你要努力呀! b女令你生活得精彩充實!

禁止發言

好媽媽勳章

大宅

好快架啦!我亞b 都係3個月先戎夜奶!比心機!

原文章由 ling0722 於 08-2-24 23:54 發表
B女近排食返多左奶啦
開心死我~終於食到3安奶啦
不過成日扭抱..
半夜都幾難頂..等佢戒埋夜奶..我相信會舒服d了

子爵府

妳好勇敢呀~
我就冇咁嘅勇氣喇~
年半前我有左,但bb爹地唔要,而我又要讀書,so冇要到~(當然最終我都冇再同佢喺一齊喇~)
我唔係因為個男人而咁做,只係我怕最終要受苦嘅係bb,所以我真係覺得妳好勇呀~
其實我一直都好後悔,不過已經番唔到轉頭...
所以呢~我都一定會好錫我呢個bb嫁~
希望妳同bb都可以得到幸福!我自己做唔到,我都希望妳可以~

禁止發言

好媽媽勳章

複式洋房

原文章由 ling0722 於 08-2-27 04:52 發表
我都唔擔保可以比bb一個 絕無污染既生活
但係我會盡力給她最好 ,雖然有d野好難預計
但係天跌落黎咪當被囉 而幸運地我都有我既屋企人係背後支持我

加油,努力! 妳和BB可一起是一種圓份

別墅

我覺得你好偉大,因為佢真係一個生命黎架,加油呀!bb第時一定會好乖,好聽話!
同埋你屋企真係好好呀

[ 本文章最後由 sugar_hihi 於 08-3-1 03:08 編輯 ]

大宅

你既選擇冇錯見到bb一日一日長大, 你個心會好甜

8/4 - 7w 有閃閃 :)  105lbs

大宅

其實有屋企人支持,真係好好!
起碼仲有點溫暖

民房

男人係咁啦

如果自己經濟能力許可生都無所謂, 自己骨肉點社得丫, 佢走佢個事, 但係如果無經濟能力就無為要個BB受苦啦, 出到黎呢個世界食唔飽著唔暖, 爸爸又唔要佢, 媽咪又養唔掂咪仲可憐...

禁止發言

好媽媽勳章

珍珠宮

hihi^^你做得好好呀,加油~得閒一齊傾下計呀,我都係在職單親媽媽,仔仔已經一歲了

民房

我的情況都同你差不多,但我囡囡現2yearold
可能比你仲差,當初我有一份工,月入都有9千,
仲剛剛用我個名租了間屋,她將我有信用咭的戶口的錢都用哂,我舊公司倒閉後出d錢都拿埋,我個陣時都不知點算,我工又無,又有咭數未比,仲有間屋都唔知點算,現在都二年了,都是咁過,我個朋友教我問她拿囡囡個份費用就可以.
你比心機呀!!有咩可以找我傾計,my msn:[email protected]/
e-mail: [email protected]
msn我好少開,e-mail比較常開
可約見面都可以

大宅

好媽媽勳章

我同你一樣,仲冇你咁好彩有屋企人支持,佢地迫我去落我唔肯,仲講埋啲難聽說話...
不過我依然過得好好,而且亦因為呢個身份,我識到好多真心幫我嘅朋友!!!!
我女依家都17個月大,出世紙上都冇爸爸名,我覺得佢根本冇份wo,因為佢由頭到尾都冇做過啲咩嘢,個女係我自己生自己養嘅,而且跟自己姓仲好,唔好益人

禁止發言

好媽媽勳章

等待驗證會員

你要努力啊 有家人支持係好好
得閒一齊傾下計
msn [email protected]
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/milihongai/album?.dir=/7e02scd

大宅

好媽媽勳章

對呀,你要知道咩人對你係最重要,好好保護你個女,得閒可以傾下~
MSN:[email protected]

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你要加油呀~~~
有咩唔開心一定要講出黎,當日我唔係有呢班姊姊,我唔會再企返起身,我都可以,我相信你都可以
得閒傾下計呀
msn:[email protected]

男爵府

呢D咁嘅男人唔要就算喇,就算佢返嚟搵你同BB都唔好理佢,咁無情無義嘅男人走咗就罷唔洗恨...

首頁

尾頁

跳至