嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

有無大碼B媽媽有相同煩惱呀? 阿仔啱啱30M,重37lb,平日自己同佢去街都要帶車仔,所以想搵架輕D嘅士的車,但係市面上一般都係15kg以下,超鍾意yoyo可惜無緣…唉有無有此經驗媽媽可以分享一下🙏🙏

時間真係過得好快,轉眼27W...要好好享受同阿囝兩位一體嘅日子~~

大宅

畀面勳章

回覆:求救!! 大碼B士的車

Up

時間真係過得好快,轉眼27W...要好好享受同阿囝兩位一體嘅日子~~

禁止訪問

回覆:ruby1386 的帖子

大宅

引用:有無大碼B媽媽有相同煩惱呀

原帖由 ruby1386 於 14-09-28 發表
有無大碼B媽媽有相同煩惱呀? 阿仔啱啱30M,重37lb,平日自己同佢去街都要帶車仔,所以想搵架輕D嘅士的車, ...
maclaren既volo 4kg可坐到55lb

別墅

引用:Quote:原帖由+ruby1386+於+14-09-28+發表有

原帖由 Zilizkoo 於 14-09-30 發表
maclaren既volo 4kg可坐到55lb
邊度買會平d

大宅

引用:Quote:原帖由 Zilizkoo 於 14-09-30 發表ma

原帖由 JoeyCheung2347 於 14-10-01 發表
邊度買會平d
其實見到都差唔多係公價,mother care之前有賣12xx , 如果無就要去 bump to babies
http://www.bumpstobabes.com/index.php/ProductDetail.html?id=3797&color_id=7553
其實maclaren仲有一部輕身d,叫mark lll, 不過唔知邊度有得賣

別墅

引用:Quote:原帖由+JoeyCheung2347+於+14-10-01+

原帖由 Zilizkoo 於 14-10-01 發表
其實見到都差唔多係公價,mother care之前有賣12xx , 如果無就要去 bump to babies
http://www.bumpstobabe ...
Ok thanks

大宅

畀面勳章

回覆:Zilizkoo 的帖子

thx等我去睇睇先

首頁

尾頁

跳至