嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位前辈有無人知道聯合生孖有無得揀剖腹产,我太太懷孖12wk,準備book聯合醫院,使吾使揀醫生?

大宅

可以選開刀,無得選醫生

大宅

可以選開刀,無得選醫生

大宅

我12月預產期,現27w,次次產檢都有照超聲波,但每次都唔同醫生的,還未知可開刀定順產

複式洋房

回覆 FLYGOGOGO 的帖子

多謝各位的回复!!!

大宅

回覆:FLYGOGOGO 的帖子

我8月係聯合生孖b, 個傷口好靚,好低,又細,唔覺。d嬸嬸好好人,生完過完麻醉藥要嬸嬸教清洗,所以聯合good值得一讚

大宅

回覆 hoursebb 的帖子

你約幾週開刀,bb有幾磅呀,我12預產期,可否分享下

大宅

回覆:chong61738782 的帖子

我無約㗎,係產檢時突然講我要生,咁咪入院,不過入到去都要等兩日先生,因為我有雙胎輸血証,有人b d胎水突然少咗,所以要即刻入院

別墅

我30w,一路好擔心開刀問題,好早便追問醫生可否開刀,醫生一直都話言之尚早
昨日去聯合檢查,本想再問,醫生已主動同我講可以揀開刀或順產,兩星期後會見醫生,講出我地既決定然後再作安排

雖然每次產檢都會係唔同醫生,但我所見到既醫生都幾好

大宅

hoursebb 發表於 14-10-1 01:54
我8月係聯合生孖b, 個傷口好靚,好低,又細,唔覺。d嬸嬸好好人,生完過完麻醉藥要嬸嬸教清洗,所以聯合go ...
想問下你係話餵人奶定奶粉?
係咪人奶就要自己去bb房餵, 奶粉佢地先會將bb 放係你個床位度?

在TKO的第2任媽媽

大宅

回覆:shanshancat 的帖子

人奶同奶粉都係係自己張床度餵,人奶就自己落lin

首頁

尾頁

跳至