家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問裝修師傅係咪多數都寸寸貢,我未cofirm已經覺得佢態度麻麻,係咪唔想接我job?

大宅

回覆:chinglee512 的帖子

我之前搵裝修cf報價,傾裝修,好客氣,一到裝修,裝修求其,比小小意見即玩野,收我泥頭費,竟然把泥沙垃圾掉出lift口垃圾筒就算,搞到清潔姐姐大發脾氣倒返出黎,房署限我二個鐘搞返好,唔係扣分,總之貼錢買難受。

子爵府

回覆 chinglee512 的帖子

應該並不是每一個都是這樣,幫我間牆個泥水師傅好有禮貌喎!手工有好。

珊瑚宮

引用:想問裝修師傅係咪多數都寸寸貢,我未cofirm

原帖由 chinglee512 於 14-09-29 發表
想問裝修師傅係咪多數都寸寸貢,我未cofirm已經覺得佢態度麻麻,係咪唔想接我job?

...
未收錢寸,五會俾佢做

水晶宮

回覆:chinglee512 的帖子

吾係個個都寸寸貢既,但未接job 已經寸就一定吾俾佢做。否則有排你受。

別墅

引用:我之前搵裝修cf報價,傾裝修,好客氣,一到

原帖由 ophelia232 於 14-09-29 發表
我之前搵裝修cf報價,傾裝修,好客氣,一到裝修,裝修求其,比小小意見即玩野,收我泥頭費,竟然把泥沙垃圾 ...
咁衰嫁,你啲師傅?我啲師傅雖然有小小串,不過都係直接姐,起碼手工好!!無麥手尾跟,泥頭費唔係合約有寫明嫁嘛

別墅

引用:想問裝修師傅係咪多數都寸寸貢,我未cofirm

原帖由 chinglee512 於 14-09-29 發表

...
唔係所有師傅都係咁既,不過同你傾既起碼態度要好囉小心到時貼錢買難受啊,baby

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

如果未收錢都已經串一定唔會用

男爵府

畀面勳章

有d師傅真係唔憂做,問多兩句就黑晒口面,所以我唔會搵呢d!

子爵府

回覆:裝修師傅

我C6想搵朋友裝修,但30/9度完尺,而家都未報到價,但我地短租到11月底,時間真係無咩。剛剛問C6話拆牆要耐d先報到,可能等多幾日!仲發我脾氣,唔好催佢/佢朋友......係咪我心急左?報價真係要咁耐?

別墅

回覆:裝修師傅

寸寸貢咁衰

睇多一兩間先

首頁

尾頁

跳至