跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

hehehe~我諗食m記都ok掛,喬喬都好中意去!

原文章由 devilxman 於 08-2-20 10:47 發表
唔知bb兩歲夠大可以食麥記未呢 ??
如果係邊樹麥記又夠大可以容納晒我地呢...??

子爵府

原文章由 oil_oil 於 08-2-20 12:05 發表
hehehe~我諗食m記都ok掛,喬喬都好中意去!

咁就要搵一間比較大D既M 記啦 ~~

大宅

我都睇緊, 邊間可以容納多d人...
因為麥記大約30-40人的party...
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1303022&extra=page%3D1

Carlsson 仔都好鍾意食麥記, 因為我有次比咗d orange juice佢飲...
之後佢可能應得個杯, 我比d水佢飲佢都好飲...

原文章由 devilxman 於 08-2-20 10:47 發表
唔知bb兩歲夠大可以食麥記未呢 ??
如果係邊樹麥記又夠大可以容納晒我地呢...??
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

男爵府

如M記預埋我地

複式洋房

我和囡囡都想參加呀?可否預埋我呢?

別墅

生日會預埋我!!

大宅

若果九龍區, 最大的麥記係紅磡火車站...
最多可以容納60人...
咁即係40a20b可以參加...
And 生日會時間只得1.5hr, 好似唔係太足夠...
各位對地點,時間有無意見...

[ 本文章最後由 Carlsson 於 08-2-21 09:03 編輯 ]
我最鍾意係車車

洋房

原文章由 Carlsson 於 08-2-21 09:00 發表
各位對地點,時間有無意見... ...

carlsson 媽
不過得 1.5hr. 又好似係太少咁
不過地點都ok , 好似美孚一間都幾大,
不過唔知有冇 紅磡咁大

大宅

我問過佢哋九龍區哪間m記最大, 佢哋回覆 "紅磡" 這間...
1.5hr真係太少, 唔夠盡慶...

原文章由 JA3 於 08-2-21 09:43 發表

carlsson 媽
不過得 1.5hr. 又好似係太少咁
不過地點都ok , 好似美孚一間都幾大,
不過唔知有冇 紅磡咁大
我最鍾意係車車

大宅

生日會預埋碧澄!!!
html

子爵府

原文章由 Carlsson 於 08-2-21 09:00 發表
各位對地點,時間有無意見... ...

只得1.5 小時,,一定唔夠..荃灣有一間都幾大咖..係大河道

大宅

各位 mami, dadi,

麥記好似都係太短時間...
我睇咗幾日, 搵到以下2個地點:

1. 在 Mygym, 有導師會一齊玩, 但唔知可以多少b(因為未覆)...
http://www.mygymhk.com/parties.html

2. 在旺角的樓上咖啡店, 可容納40個大人20小b...
自助餐型式, 可以選食物...
http://hk.myblog.yahoo.com/goparty/article?mid=1
我最鍾意係車車

大宅

我又去

大宅

1. 若果九龍區, 最大的麥記係紅磡火車站...
- 最多可以容納60人, 大約40a20b可以參加...
- And 生日會時間只得1.5hr, 麥記好似都係太短時間...

2. 在 Mygym, 可容納 20小b(40個大人都無問題)...
- 有3個導師會一齊同小b玩, pg型式(1hr15mins + 30mins自由時間)
- 自己可以帶birthday cake去.
- 只包drinks for 小b.
- 着重玩, 唔見議叫到會.

http://www.mygymhk.com/parties.html

3. 在旺角的樓上咖啡店, 可容納40個大人20小b...
- 自助餐型式, 可以選食物...
- 餐廳負責人會有小遊戲同小b玩....
- 包場(4 hrs)
http://hk.myblog.yahoo.com/goparty/article?mid=1

[ 本文章最後由 Carlsson 於 08-2-21 14:45 編輯 ]
我最鍾意係車車

洋房

原文章由 Carlsson 於 08-2-21 11:42 發表

麥記好似都係太短時間...
我睇咗幾日, 搵到以下2個地點:

1. 在 Mygym, 有導師會一齊玩, 但唔知可以多少b(因為未覆)...

2. 在旺角的樓上咖啡店, 可容納40個 ...

好似兩者都幾好
第一關又有遊戲玩,不過唔知有冇食物供應
時間又好似短左d
第二關地點方便

[ 本文章最後由 JA3 於 08-2-21 14:27 編輯 ]

別墅

Carlsson,
記住預埋我,Thanks.
熙熙

洋房

請預埋嘉嘉啦!
原文章由 JA3 於 08-2-21 14:22 發表

好似兩者都幾好
時間又好似短左d
第二關地點方便

大宅

我都係簡唔到, 所以請各位比d意見...
第一關: 係以playgroup咁同小b一齊玩, 但無食物供應...
第二關: 我都未去過, 唔知ok or not...
但時間長d, 大家又可以傾吓計, 小b又有個私人的party...

原文章由 JA3 於 08-2-21 14:22 發表
好似兩者都幾好
時間又好似短左d
第二關地點方便
我最鍾意係車車

大宅

請各位投票, 想選擇哪一個:
1. 若果九龍區, 最大的麥記係紅磡火車站...
- 最多可以容納60人, 大約40a20b可以參加...
- And 生日會時間只得1.5hr, 麥記好似都係太短時間...

2. 在 Mygym, 可容納 20小b(40個大人都無問題)...
- 有3個導師會一齊同小b玩, pg型式(1hr15mins + 30mins自由時間)
- 自己可以帶birthday cake去.
- 只包drinks for 小b.
- 着重玩, 唔見議叫到會.

3. 在旺角的樓上咖啡店, 可容納40個大人20小b...
- 自助餐型式, 可以選食物...
- 餐廳負責人會有小遊戲同小b玩....
- 包場(4 hrs)
我最鍾意係車車

大宅

綱名----大人/小童/b----地點----日期4,11,18,25 May(only Sunday)
1.) Carlsson…2A/1B…No.3…11,18, 25May
2.) JA3……
3.) yp26……
4.) yytchris……
5.) 沙沙……
6.) LincolnMon ……
7.) kwan_bbbb ……
8.) siumi……
9.) janho……
10.) qq媽媽咪……
11.) pigletchan……
12.) ching524……
13.) zzoe……
14.) 米粉……
15.) codymimi531……
16.) devilxman……
17.) oil_oil……
18.) Sharon_1304……
19.) kanbb……
20.) 伍小B……
21.) KKKatKat……
22.) hanson……
23.) GraceYu……
24.) arcling……
注意事項:
1.)按各位的次序排列, 但場地所容納之人數有限, 所以列入排名內, 有可能到最後不能參與, 希請注意!!!
2.)投票後, 但到最後不是自己選擇的, 其可自己選擇參加與否.
3.)各位可以繼續報名, 如有人退出, 就會跟次序補上.

4.)希望各位明白, 人數有限, 最多2位大人出席.
5.)投票後, 請各位pm我各人之聯絡電話, 以免混亂.
我最鍾意係車車

首頁

尾頁

跳至