興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

洋房

呢個叫小熊來電,本身佢已經收錄左相當多的廣告宣傳之電話數據,大部份都可以隔絕,還不時都更新,一個很好的幫手。

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆 Mr.TomatoTo 的帖子

這個是頭號好 APP

大宅

回覆:隔絕所有煩人之宣傳廣告之好app

想問 iPhone 有呢類app 介紹嗎?

洋房

回覆 goolima 的帖子

呢層我就唔知,不過我可以問下

洋房

找到了…【隔絕廣告】iPhone 阻檔香港垃圾廣告 Call 唯一出路 – 最新 Junk Call App

iPhone 阻檔香港垃圾廣告 Call 唯一出路 – 最新 Junk Call App
香港人經常都會接到很多垃圾的傳銷、中獎、借貸來電,Android 用戶裝個「小熊來電」可以一 App 解千愁,不過 iPhone 用戶就沒有那麼方便。以往我們可能需要使用 Call Advisor Exchange Server、或者 JB 後 iBlocklist 來解決垃圾來電問題,不過步驟繁瑣可能難到一般用戶。最近終於有個 HK Junk Call App,只需安裝及設定就可得知垃圾來電,一般用戶都可輕鬆解決垃圾來電問題。

大宅

引用:回覆 Mr.TomatoTo 的帖子找到了…【隔絕廣

原帖由 Mr.TomatoTo 於 14-10-01 發表

找到了…【隔絕廣告】iPhone 阻檔香港垃圾廣告 Call 唯一出路 – 最新 Junk Call ...
Thanks for sharing

首頁

尾頁

跳至