想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 orecheuk 的帖子

我上個月只do過1次, 但個時因為念珠菌, 所以實唔中
但自己都驗過一次綠d, 當然係無野

而我前個月, 西醫開左5日催經藥比我, 但咁啱當晚就來m
d藥還在, 我第39日開始吃, 食左2日藥, 胸開始谷
今晚是最後一次藥, 我估應該就來了

但打亂晒我見醫生的計劃囉

原本以為10月初, 見婦科可以吃排卵藥
如果月中開工, 中的話, 就可以不看10月25日的不育醫生

依家兩頭唔到岸
m又未到, 食左排卵藥又點, 又會剛好搭正見醫生的日子

現在心情好矛盾......

別墅

引用:回覆 orecheuk 的帖子我上個月只do過1次,

原帖由 KSKwai 於 14-10-06 發表

我上個月只do過1次, 但個時因為念珠菌, 所以實唔中
我黎緊都會去睇西醫呢! 催經藥會唔會傷身架?

大宅

藥物盡量都唔好食啦,但遲晒大到,我無辦法了

大宅

回覆:M 遲了

遲咗7日,今日驗,第一次出現幻覺線,有機嗎

大宅

引用:遲咗7日,今日驗,第一次出現幻覺線,有機嗎

原帖由 wny2409 於 14-10-06 發表
咁快可以驗到了嗎?有冇覺得唔舒服or懷孕反應?me遲左9日但仲未驗

侯爵府

引用:請問大家遲m既黎左未? 我仲未。。。唉

原帖由 orecheuk 於 14-10-06 發表
請問大家遲m既黎左未? 我仲未。。。唉
仲未呀,拖到今日第20日

複式洋房

流啡,有些粉紅,第五十天,是一個多大的玩笑!

大宅

引用:Quote:原帖由 wny2409 於 14-10-06 發表遲

原帖由 tinlai1018 於 14-10-07 發表
咁快可以驗到了嗎?有冇覺得唔舒服or懷孕反應?me遲左9日但仲未驗
太淺色,唔知真定假,不過下面痛,乳頭都痛

大宅

引用:Quote:原帖由 tinlai1018 於 14-10-07 發表

原帖由 wny2409 於 14-10-07 發表
太淺色,唔知真定假,不過下面痛,乳頭都痛
Me too下面有啲痛,個胸開始脹同個肚有啲實,有時見暈

複式洋房

我都仲未黎,第十五日了

別墅

我一向cycle有早無遲,本身due date應該係2/10,我6號驗過一次唔中,但1今日都仲未黎,我諗住陣間再驗。

別墅

回覆:babyeasy 的帖子

我同你一樣,due day 1~2oct 但到今日都未來m,之前用網上買既棒棒檢過2次都係冇,可能weekend 再驗一次啦,我今個月有食緊中醫調理唔個會唔會因為咁影響period 遲呢?我一向都好準架。

別墅

回覆:fifi_1126 的帖子

我中西藥都無食過,岩岩再驗都係無,都唔知咩事

大宅

幻覺線就買另一牌子再驗啦~我今日遲到第2日,剛剛同老公講,佢話尚早,但我冇心理準備

大宅

我今日都遲左22日
都唔知幾時黎

別墅

已遲了M 26 日,這段時間間中有分秘物流出,直到今天有血流出,初時以為M到,但只有這次便没有,發生什麼事

大宅

畀面勳章

wny2409 發表於 14-10-6 19:44
我都見到條幻覺線,祝日日加深,小b痴實妳,為我們遲來m嘅人帶來希望

大宅

畀面勳章

silvialeung368 發表於 14-9-30 10:53
已遲了14日 仍未來,早前用網上買來的驗孕棒check 是没有孕,,身體會否出現什麼?有没有人試過?

...
我经期一向都好準時,平均cycle都係27~29日,正常10月4日due day,但到今日遲左5日都未來,真係有點擔心,前日用電子cb check過無中,我其實呢2年都有keep住記錄m期,未試過遲咁多日,最多2,3日,諗緊關唔關食大閘蟹事,身體感覺同平時m到前感覺差不多,都係間唔中個肚有點唔舒服,肚谷谷咁,胸部脹脹地軟身,同埋皮膚差左

大宅

引用:Quote:wny2409 發表於 14-10-6 19:44 遲咗7

原帖由 kitvicki 於 14-10-09 發表
我都見到條幻覺線,祝日日加深,小b痴實妳,為我們遲來m嘅人帶來希望 ...
大家努力呀,噚朝今朝驗的,幻覺線可能真係因為唔係晨尿驗前一個鐘又去過洗手間

複式洋房

引用:我同你一樣,due+day+1~2oct+但到今日都未

原帖由 fifi_1126 於 14-10-08 發表
我同你一樣,due day 1~2oct 但到今日都未來m,之前用網上買既棒棒檢過2次都係冇,可能weekend 再驗一次啦 ...
Me too , 我due day 都係1-2/10 但今天都仲未來,驗萬X又冇,每次去VV都望下M小姐到未,困擾中

首頁

尾頁

跳至