想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

跳跳虎,

我今日都去左K5N照U/S啦! 我仲要7:30到!!!
不過我諗如果妳早D去, 就可以早D照.....因為都係邊個早去就排隊先GA!!!

仲有呀, 記得比左$$$先好上K5N!!! 要先比$$$先可以照....
如果唔係, 妳上左去K5N但又未比$$$, 咁就又要等一輪跟住又要落去比$$$!! 最好, 妳可以打電話去K5N, 話比佢地聽妳明天會去, 咁佢地就可以搵定妳個排牌出黎先....咁妳明天就唔駛等咁耐囉....

原文章由 我係跳跳虎 於 08-2-25 12:32 發表
PJ,

心情好0的未呀,唔好灰心呀!我0地大家都會支持你架!
check 清楚等醫生知道應該點幫你咪仲好,放心啦,一定無事!
我第一次睇係Dr Ng, 跟住第二次返去覆診就係另一個男醫生喇!
我明天26/2/08就係 day 7 喇…要8:00am上到K ...

大宅

PJ & 跳跳虎~~希望你地成功呀,加油
5歲~~

別墅

好媽媽勳章

原文章由 PJ 於 08-2-25 14:24 發表
跳跳虎,

我今日都去左K5N照U/S啦! 我仲要7:30到!!!
不過我諗如果妳早D去, 就可以早D照.....因為都係邊個早去就排隊先GA!!!

仲有呀, 記得比左$$$先好上K5N!!! 要先比$$$先可以照....
如果唔係, 妳上左去K5N但又未 ...

PJ,

我今日怕自己明天衝上去 QM 比姑娘話 ,所以今日已經打去問喇…姑娘亦已幫我安排 booking, 所以明天我會到正院交 $$ 先,多謝你提醒我 ,明天我就知需唔需要安排做手術喇…我一切都交比神去安排,你都要加油呀!決定係咪3月返董醫生到做 ivf ? 祝你一切成功

別墅

好媽媽勳章

原文章由 kat923 於 08-2-25 17:02 發表
PJ & 跳跳虎~~希望你地成功呀,加油

kat923

多謝你!
我會努力架

複式洋房

跳跳虎 !!!!!!
努力!!! 加油 !!!!!!
我地一路為你打氣 !!!!!!!
唔洗緊張............

男爵府

跳跳虎,

由於昨天在瑪麗照u/s, 照到我輸卵管仲有水塞住在入面....所以我決定3月唔做ivf!!! 但係我就會再問問董醫生ga意見...因為瑪麗要我做手術切左條輸卵管.

另外, 我都等妳今日照完返黎報告一下呀!

原文章由 我係跳跳虎 於 08-2-25 18:18 發表
PJ,

我今日怕自己明天衝上去 QM 比姑娘話 ,所以今日已經打去問喇…姑娘亦已幫我安排 booking, 所以明天我會到正院交 $$ 先,多謝你提醒我 ,明天我就知需唔需要安排做手術喇…我一切都交比神去安排,你都 ...

首頁

尾頁

跳至