嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如題

男爵府

回覆:有沒有人係護協買齊哂所有bb用品和孕婦入院用品?

我見到好齊wor
孕婦入院set、連免沖洗頭都有、m巾、疤痕「滴」、腰封……
Bb底衫、紗巾、浴盤、浴網、尿片、濕紙巾、乾綿、奶樽、奶樽刷、奶泵、暖奶、消毒、粥㷛、玩具、奶粉……
乜都有

男爵府

回覆 cherryhkl 的帖子

你買左未?我bb出年一月尾出世,想準備定了
點解護協比其他商店平?

男爵府

我女10個月lu~
點解平?唔知bor,員工福利掛~
教協護協都平

男爵府

宜家做緊一田bb展,我又諗緊去不去好,定去護協唔使煩?

男爵府

引用:回覆 cherryhkl 的帖子宜家做緊一田bb展,

原帖由 carpoon 於 14-10-01 發表

宜家做緊一田bb展,我又諗緊去不去好,定去護協唔使煩? ...
你要買咩先?
護協d嘢齊,大牌子都有,但地址唔就腳,一次買哂就好重,唔知有冇得送貨。

不過d嘢平d就真,順順兒濕紙巾仲平過會展個bb展,chuchu奶樽奶咀一定平過一田。

男爵府

其實我乜都未買,所有野都要買
不過係唔知邊款好

男爵府

Aeon依加有折都好多野平過護協呀
12件床品
護協$490 Aeon$539 x 0.95 x 0.9 =$460.8
百0耳探
護協$550 Aeon$590 x 0.95 x 0.9 =$504.5
仲有其他
但小物品
護協就可能平d
指甲鉗$15~$2x
吸鼻器$20

男爵府

回覆 szecci 的帖子

我上星期係aeon買床圍,折左後要502,而且宜家都無bb展了,應該無咁平

男爵府

Aeon 六甲村d野9折再9折
BB傢品 95折再9折 買兩件滿$3000再減$200
Ps: bb盤個浴網$40都係BB傢品

但護協買i Angel 2in1 $799 又平d喎

男爵府

回覆:carpoon 的帖子

d幾日都仲係去到10月5號~

男爵府

吉之島aeon bb展喎?不是去到九月廿八咩?咁我明天去magebox買。
奶咀 奶樽 沖涼液 護膚液 買邊款好?我想餵人奶,但唔知夠唔夠奶==

我想買可摺的沖涼盆,好不好?

浴網是什麼?

男爵府

係呀
我今日先買完
之前有人講過
[Avent - 奶樽, 蒸奶機, 奶擦, 奶嘴, 蒸煮攪拌器, 暖奶器
Spec 9+ -奶泵
Nuk - 洗奶樽液, 棉花棒, 沖涼溫度計
Arua - 洗衣液]
浴盤睇個人啦但我無咁中意摺既因為覺得清潔起上泥比較麻煩d
浴網係鉤浴盤到等bb可以訓係網到方便同安全d同bb沖涼用~

男爵府

咁bb既沖涼液,洗頭水,護膚液,又邊隻好d?
聽人講有隻chuchu奶樽?呢隻又好?

棉花果d諗住買soft touch

另外,bb內衣你係點買的?我b出世係冬天,內衣唔太識買

男爵府

http://www.jetsoclub.com/2014/09 ... -fair-0915.html?m=1
但呢度寫住做到九月廿八日

男爵府

Aeon係平過一田
我床、床圍、車喺aeon買
仲有送貨

大宅

我大大大部分都是在護協買,不過佢唔收卡,只收現金及Eps

男爵府

睇細字

男爵府

呢個係秋日節,bb展無左了,只係得9折,佢好像寫左無額外95折。如果咁買,會不會無咁平?

男爵府

[Softtouch - 棉塊, 棉球, 沙布(清楚口腔)
思思樂 - 獨立包裝濕紙巾
順順兒(綠色) - 濕紙巾
Cherub - 沖涼洗頭液, lotion, baby oil, 防蚊液, pat pat cream]
BB衫 和尚袍同羊毛底衫仲有紗巾我係街市買日本制造既(平好多ga)
其他bb衫我搵一個人買要既可以pm我
佢係流動車因為無再租店買野所以比好多地方都平但d貨係歐美同韓國既為主
但bb袍個d我之前係aeon 到買左個時95折再8折
睡眠用既bb袍swaddle F 係"亞馬遜"網買兩件s size $400左右連運費

redapple_pie  請Pm thx  發表於 14-10-4 21:31

首頁

尾頁

跳至