派對情報

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問有無人知邊道可以訂3D公主蛋糕, 又好味, 價錢又合理呀?

別墅

sorry打攪晒, 我都想問吓自行買一個barbie公仔要大約幾多錢一個? 除了玩具反斗城外, 邊到有得買呢?

男爵府

回覆 #1 大嘴鳥 的文章

近灣仔港鐵站-太原街"大把"

男爵府

回覆 #3 Debbie138 的文章

近花墟-有間叫"貴族"!唔錯架
太子貴族 太子道160號 23929399

[ 本文章最後由 TSUNTINGMA 於 08-2-18 13:58 編輯 ]

洋房

原文章由 TSUNTINGMA 於 08-2-18 13:55 發表
近花墟-有間叫"貴族"!唔錯架
太子貴族 太子道160號 23929399

Hi Tsuntingma,

Thks! 請問有無訂過, 公仔是否要自己買?

大宅

原文章由 Debbie138 於 08-2-19 00:02 發表

Hi Tsuntingma,

Thks! 請問有無訂過, 公仔是否要自己買?

太子貴族 $190一磅 ,要3磅.唔包公仔.
你都可以上這個網睇下.這間都有. www.fancy-cake.com

洋房

原文章由 蕾蕾6382 於 08-2-21 16:53 發表

太子貴族 $190一磅 ,要3磅.唔包公仔.
你都可以上這個網睇下.這間都有. www.fancy-cake.com

ths a lot!

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 苯小孩 於 08-6-12 19:26 發表
我個女8月開生日會..我女鍾意公主....個蛋糕成8xx..好貴

婷婷媽我響尖咀一間訂$520 ,有3磅連公仔,自己比公仔扣$40蚊,你去霖霖blog睇網址分類生日會-今年2個3d公主cake 都響尼間訂,味道ok,可以送黎大埔火車站,收車費$20蚊,你要pm我比個電話你

別墅

原文章由 maggielau0705 於 08-6-12 20:34 發表

婷婷媽我響尖咀一間訂$520 ,有3磅連公仔,自己比公仔扣$40蚊,你去霖霖blog睇網址分類生日會-今年2個3d公主cake 都響尼間訂,味道ok,可以送黎大埔火車站,收車費$20蚊,你要pm我比個電話你 ...

何否pm我嗎? 謝謝!

大宅

今日終於去o左大家講既 尖沙咀"楓葉"訂公主蛋糕
訂全身蛋糕就$ 550, 半身 $ 450
阿囡選擇o左全身...再加字粒....一共 $ 580 埋單 ( 約2.5磅...佢無問我要幾多磅, 祇話一般都係咁大咋)
但師傅今日唔肯收我錢....話送貨嗰日先俾錢
我有d擔心到時會否如期交貨....因佢唔收我錢住
不過....我見其他人訂蛋糕時. 佢都唔收錢住.......希望係我過份擔心啦

子爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 VIR 於 08-6-29 23:07 發表
今日終於去o左大家講既 尖沙咀"楓葉"訂公主蛋糕
訂全身蛋糕就$ 550, 半身 $ 450
阿囡選擇o左全身...再加字粒....一共 $ 580 埋單 ( 約2.5磅...佢無問我要幾多磅, 祇話一般都係咁大咋)
但師傅今日唔 ...

你有無同佢講係bk媽咪呀, 有9折架, 我都係個度訂左個全身公主蛋糕, 共5磅同自己帶公仔, 都係$670. 比起太子個間, 抵好多.

大宅

阿囡既5歲生日會, 終於完滿舉行. 各位大人同小朋友都玩得好開心
我最後同楓葉嗰師傅改訂一個4磅既公主蛋糕, HKD $ 780 (因加了圖中的字粒 $30), 這份量足夠50人食. 嗰蛋糕一出, 大家都起哄, 因實在太精緻啦 !!! , 食落又好味, 所以我哋覺得好超值......(好過美X西餅1000000000000倍 !!!!)

註 : 楓葉而家已無折喇 !!

民房

pls pm me. thanks.
原文章由 maggielau0705 於 08-6-12 20:34 發表

婷婷媽我響尖咀一間訂$520 ,有3磅連公仔,自己比公仔扣$40蚊,你去霖霖blog睇網址分類生日會-今年2個3d公主cake 都響尼間訂,味道ok,可以送黎大埔火車站,收車費$20蚊,你要pm我比個電話你 ...

珍珠宮

Pls pm me also ! thanks

複式洋房

係BK有個媽媽做左一個好靚架,我都幫個女訂左一個下星期一用,價錢好合理,你可以參考一下:http://www.onda-cake.com/

首頁

尾頁

跳至