影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

琴日睇左".S. I Love You", 唔錯喎, 個男主角死前為女主角安排左好多野.

而且睇得出女主角個阿媽都好錫個女.

好感人呀, 仲 添呀

伯爵府

我買左本小說, 未開黎睇...我一向覺得原著會原汁原味一些!

原文章由 andjoy 於 08-2-19 10:09 發表
琴日睇左".S. I Love You", 唔錯喎, 個男主角死前為女主角安排左好多野.

而且睇得出女主角個阿媽都好錫個女.

好感人呀, 仲 添呀

男爵府

咁又有道理, 係咪真人真事嚟架

原文章由 cheapbombom 於 08-2-19 12:18 發表
我買左本小說, 未開黎睇...我一向覺得原著會原汁原味一些!

大宅

回覆 #1 andjoy 的文章

我都睇左,應該係真人真事.男主角係1970-2005在世.個男主角都幾靚仔,女主角就普通d.
我一開場就笑,因為個女主角係地車站出黎,發脾氣,行得好快,個男主角唯有跟住佢.好鬼似我平時發我老公脾四咁.

男爵府

我都覺得個女主角麻麻地.

係呀開頭真係有d同感, 由其佢地哎咬後, 一齊cool down冇咩特別打完場, 好似啱啱冇事發生咁

原文章由 雅花 於 08-2-19 13:33 發表
我都睇左,應該係真人真事.男主角係1970-2005在世.個男主角都幾靚仔,女主角就普通d.
我一開場就笑,因為個女主角係地車站出黎,發脾氣,行得好快,個男主角唯有跟住佢.好鬼似我平時發我老公脾四咁. ...

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真人真事改編的!!!

sweet sweet!!

首頁

尾頁

跳至