影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

民房

患病多時的藝人沈殿霞(齊來悼念)

沈殿霞今晨8時38分在瑪麗醫院病逝,家人當時倍伴在側,其後立即領走遺體.瑪麗醫院表示,應她家人的要求,暫不作任何評論.

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

瑪瑙宮

好媽媽勳章

除左悼念 , 其實我想支持一下
欣宜 !

佢唱歌真係唔差 , 佢同劉老人家
既 "連心" 真係幾好聽 !!

肥姐 .... 安心上路 !

原文章由 body 於 08-2-19 13:19 發表
患病多時的藝人沈殿霞(齊來悼念)

沈殿霞今晨8時38分在瑪麗醫院病逝,家人當時倍伴在側,其後立即領走遺體.瑪麗醫院表示,應她家人的要求,暫不作任何評論.

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( : ...

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

其實欣宜好慘,好細個老豆已經唔要佢,依家連mummy都無埋,真係鄧佢慘!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

係呀 , 仲要 1 月尾無左婆婆咋 !

希望佢可以堅強 d , 加油呀 !

原文章由 AC4712 於 08-2-19 14:07 發表
其實欣宜好慘,好細個老豆已經唔要佢,依家連mummy都無埋,真係鄧佢慘!

洋房

:-( :-( :-(

大宅

原文章由 AC4712 於 08-2-19 14:07 發表

伯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

欣宜 加油~香港人一定支持你~

公爵府

而家radio播緊肥姐訪問&佢同欣宜合唱歌..好想喊

大宅

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

複式洋房

大宅

:-( :-( :-(

子爵府

BK Milk勳章

大宅

好媽媽勳章

大宅

民房

講真啦!欣宜禁大個女都算幸福喇!係無左父愛者!!!
呀肥有錢都比晒欣宜!要什麼都有,算係敢啦!
呀肥都62歲了,人生走過一大半,滿足架啦!!!
請各位唔好太傷心,最後應該要大家多支持欣宜!:D

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 body 於 08-2-19 20:48 發表
講真啦!欣宜禁大個女都算幸福喇!係無左父愛者!!!
呀肥有錢都比晒欣宜!要什麼都有,算係敢啦!
呀肥都62歲了,人生走過一大半,滿足架啦!!!
請各位唔好太傷心,最後應該要大家多支持欣宜!:D
...

欣宜短短個幾月走左揍大佢個外婆仲要走埋亞媽對佢打擊真係大,就算全世界張錫亞肥的情懷轉去錫佢都補唔返佢一下子失去咁多.
<br><br>

民房

原文章由 chinatea 於 08-2-19 21:04 發表

欣宜短短個幾月走左揍大佢個外婆仲要走埋亞媽對佢打擊真係大,就算全世界張錫亞肥的情懷轉去錫佢都補唔返佢一下子失去咁多.

為有支持欣宜,當係比她一個鼓勵:-P :-P :-P

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 body 於 08-2-20 15:24 發表

為有支持欣宜,當係比她一個鼓勵:-P :-P :-P

我一向支持呢個小朋友架,但係外人幾咁錫佢都好當舞台謝幕之後佢始終都係冇左媽媽係身邊,都係要一個人去走呢條路,我覺得佢一夜之間長大得太快啦,冇左少女最開心的日子

欣宜:雖然曾承受左以前比人鬧,比人話佢肥,什至更難聽的說話這是你人生的磨練,今天你與媽媽嬴了全世界的眼淚,未來你更要嬴得比媽媽更多的掌聲.
<br><br>

首頁

尾頁

跳至