跳至

首頁

尾頁

男爵府

報到~ 第3個~ 入到3甲~ YEAH~~

原文章由 蛋蛋媽 於 08-2-20 12:45 發表
HEHE, 我做第二都唔差吖...

男爵府

都唔係架. 佢係咁走來要睇架. 咁我影完比佢過目下 咁佢又先再企係到比我再影.

原文章由 vf2006 於 08-2-20 12:32 發表

女仔真係唔同d, 肯企定定比你影相, 真係好喇

男爵府

今日好勁, 我最早.

男爵府

更係唔係啦, 係公司喇.

原文章由 esther_fong 於 08-2-26 09:08 發表

巴閉啦你, 仲係屋企呀

男爵府

尋晚 我咪又扮傷殘人仕 (盲, 聾, 啞) 無咩突別.

原文章由 angelhon 於 08-2-26 09:12 發表
心情好似好好喎....尋晚如何呀

男爵府

你尋日又唔on-line msn 所以你咪唔知發生咩事囉. 咁你呢家知我尋晚去左邊啦. 唔開心既野 過去左喇. 我今晚睇林9呀. 好期待.

原文章由 esther_fong 於 08-2-26 09:14 發表

咩尋晚如何呀 發生咩事呀

男爵府

melodyuen 唔好理d衰人喇, 多d上黎同我地傾下計啦. 反正下星期都開始放產假, 睬佢都有味. 話唔定今晚中六合彩 唔洗返去見到佢.

原文章由 melodyuen 於 08-2-25 18:13 發表
其實我下星期都放產假, 今次係我返工最後一次攞sick leave 去檢查...我唔明佢點解有咁大concern....

佢係男....結左婚有個女...

初初接觸, 未聽過佢既野, 我已經對佢冇乜好感, 因為佢比我既感覺唔係幾好, 係個d表 ...

男爵府

係咩, 尋日見唔到你有on-line.

原文章由 esther_fong 於 08-2-26 09:22 發表

我有on-line呀

男爵府

但尋晚好好笑呀 話說我6299話有人比左d利是呀女 跟住比我地. 跟住我返到屋企就冊啦 摸到一封係硬幣 咁我心諗 又會唔封十蚊紙幣 封硬幣都有. 跟住冊開黎 原來係朱古力金幣. 我即刻比我老公睇 我覺得好好笑囉. 原來真係有d咁突別既人.

原文章由 angelhon 於 08-2-26 09:25 發表
咁咪好囉....扮傷殘係我地做人身抱既看家本領呀
你就好....睇林9, 我都恨睇, 可惜冇得睇~~

男爵府

係呀 係呀 今日真係好勁呀 我地4姊妹最早.

原文章由 angelhon 於 08-2-26 09:33 發表
係啦....今朝好難得....一朝早我地4姊妹就係齊樹

蚊豬點呀

男爵府

係喎 我都追左少少post, 蚊豬點呀? 好返未呀?

原文章由 MMLCY 於 08-2-26 09:31 發表
早呀, 今日你地seventeen姐妹咁早嘅?

男爵府

係呀~ 其實都係既 又要搵地方泊車 到時如果有十個家庭係自己揸車去 咁大家等來等去 會浪費左好多時間.

原文章由 angelhon 於 08-2-29 12:34 發表
各位,
其實唔建議大家自己揸車去, 旅行社都話d路唔易搵, 好易行錯架, 而且團費果道....問過一律$138(BB$35), 冇得減架喇~~

男爵府

蛋媽, 一係我提議你地可以揸車去到觀塘泊d日泊既停車場 hk$30 - hk$60不等(抵過你地咁多人坐車去觀塘). 可以睇下呢2個web-site.

http://www1.discuss.com.hk/archiver/?tid-6222518.html
http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/viewthread.php?tid=78108

原文章由 蛋蛋媽 於 08-2-29 12:40 發表
之但係e家o個個係旅遊團,唔係自己去, 如果好似鱷媽咁講大家口响KT上車, 我又真係未必揸車喇, 因為唔知迫邊樹.....咁或者到時我去你屋企幫你攞野一齊搭KT van出去吖....ok唔ok呀?

...

男爵府

c媽, 係3月3日晚上11時59分前過數比$$呀, 唔係報名呀. 末過數當你唔去架. 唔好又扮哂野呀.

原文章由 pb12hk 於 08-2-29 12:55 發表
今次你就儍婆喇!!

如果你都係撘KT Van 出 KT嘅話咁我都可以自己撘啦!! 咁我有小賓女呢!!! 你唔洗走過黎㗎喇!!! 一於咁話啦!! 我會喺3月3日晚上11時59分報名㗎喇!!!

...

男爵府

呀蛋個樣好似唔同哂咁呀.

原文章由 anaBB 於 08-2-29 14:39 發表
蛋蛋有新相, 好靚仔呀

男爵府

3月11日 (下星期二), 復活節金多寶, 頭獎 $33,000,000
每人$20, 買什麼要視乎人數, 3月11日凌晨截止 (星期一晚12:00), 有興趣請報名:

1) 多寶 (swisslady)
2) 運財蚊豬 (mmlcy)
3) 鱷魚基金 (shirleytong28)
4) 瑞瑞平安 (anaBB)
5) 金光史葛好運來 (pb12hk)
6) 銀梓悠來 (mylim)

男爵府

Order 紫雲膏
成份:黑麻油, 當歸, 紫草根, 蜜臘 (沒有添加冰片)
功效:專門對主婦手, 刀傷, 燒傷, 濕疹, 皮膚炎, 爆拆有極好之效用, 對愈合傷口非常之勁
一盒12g = hk$12.00

1) 福媽 ------ 1盒 (HK$12)
2) lulu皇后----2盒 (HK$24)----係咪大肚唔搽得?=>唔係我呀,唔好亂諗
3) 水怪 ------ 1盒 (HK$12)
4) be ------ 1盒 (HK$12)------唔使驚,生完先試用,買定看門口

5) 親家 ------ 2盒 (HK$24)
6) 凱喬媽------1盒 (HK$12)
7) 蚊媽 ------1盒 (HK$12)
溫馨提示: 記住孕婦同蠶痘症忌用
8) 瑞媽 ------- 2盒 (HK$24)
9) 蛋媽 ------- 2盒 (HK$24)
10) vf2006 ---2盒 (HK$24)
11) swisslady --- 2盒 (HK$24)
12) 小TT----------3盒 (HK$36)

13) 梓悠 ----------2盒 (HK$24)

男爵府

原來大家姐同蚊豬都病左呀? 佢地呢家好返d未呀? take care 呀.

男爵府

我星期六單拖同d同事帶呀女去長洲睇櫻花呀. 呀女勁happy呀. 尋日同佢返完playgroup 又帶佢去深井 bbq. 佢同d小朋友一齊玩得好開心呀. 我就倦到c下c下. 攪到今日勁唔想返工.

男爵府

係呀, 呀蚊真係好得意呀.

原文章由 esther_fong 於 08-3-10 13:40 發表

蚊豬越大越靚女, 好可愛呀

首頁

尾頁

跳至