美容扮靚

跳至

首頁
12345...22

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

前幾日抽完脂,好開心呀!

[ 本文章最後由 sandy1425 於 08-6-7 22:56 編輯 ]

子爵府

開心??人地話痛十幾日,仲要兩個月後先見到有無效 wor

洋房

Why happy??no pain???

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

不是太痛,不用入院,抽完老公陪住立刻走得.放左一日假第3日返工.現在1星期已廋一吋,3個月後至見到最好效果....因我生完b大腿点都減吾到,所以抽大腿$24000全包

複式洋房

請問你用那一種方法抽脂, 是傳統還激光.
係咪要著特定的橡根褲三個月? 個傷口會唔會好難打理.
唔好意思好多問題, 因為我真係好有與趣

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 orangeyyk 於 08-2-21 11:14 發表
請問你用那一種方法抽脂, 是傳統還激光.
係咪要著特定的橡根褲三個月? 個傷口會唔會好難打理.
唔好意思好多問題, 因為我真係好有與趣

吾緊要,我決定前上網都有狂問人:) 係超聲波抽脂,用好幼嘅管(幼到不用逢針,可淋浴,)要着橡根褲,但不用3個月啦,.3星期便可,(其實同保露絲d肚cool褲一樣,但無甘靚同無甘貴(抽脂$已包,另外買都係幾百),e生話平時當肚cool褲着都o.k.真係無人講甘恐佈...我都考慮左好耐....試完我反而吾明點解有人要比十幾萬美容院做無用的機...同用幾千買幾百的肚cool褲...真係好吾祗架..我會再去,但最好冬天做,因會有(於)冬天着衫睇吾到,同事,家人都吾知.得老公知(好難呃)

子爵府

回覆 #1 sandy1425 的文章

$24000 淨大脾? 香港定深圳做架?

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 garon 於 08-2-21 13:10 發表
$24000 淨大脾? 香港定深圳做架?

h.k.做,深圳幾千得la,大腿分4部分,我做外側$24,000

複式洋房

又係我呀. 你係咪響醫生度做, 可唔可以pm個醫生名我呀. 醫生有無話你知抽完後會瘦幾多吋? 你話你而家己經瘦左一吋, 咁係咪仲會瘦架.

男爵府

畀面勳章

I also want to know, Please PM me also

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

會再廋架,真正效果3個月後就睇到!但我現在已見到小小,仲有廋的空間.我在e生度做,係自乙上h.k.e生網找尋整型科e生的我仲打電話格價添:-P..呢個$叫合理,同幾細心,有問必答,,我都P.M.TEL比你地先,但你亦可上E生網找(記住找整型外科,全港得30+個咋)

男爵府

Can you pm the doctor's details to me please.

Thanks.

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 orangeyyk 於 08-2-21 14:09 發表
又係我呀. 你係咪響醫生度做, 可唔可以pm個醫生名我呀. 醫生有無話你知抽完後會瘦幾多吋? 你話你而家己經瘦左一吋, 咁係咪仲會瘦架.
已p.m.左比你la.

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 linchan 於 08-2-21 17:46 發表
Can you pm the doctor's details to me please.

Thanks.

已p.m.左比你la

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

• 原文章由 666wing 於 08-2-21 16:00 發表
    I also want to know, Please PM me also

已p.m.左比你la

男爵府

我都想問第一次診金幾錢呀,然後洗唔洗覆診,醫生會唔會話比你聽大概可以抽幾多脂肪同大約可减幾多吋呀,做的時後有無痲醉嫁,個人清唔清醒嫁,你做咗幾耐時間,因為我都想抽pat pat同大脾唔知要幾多錢呢,可否都pmDr資科比我!thanks

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

第一次診金$500,但之後如你決定做可扣返.之後要覆診但不用再比$,總之$24,000真係全包.仲會同你做埋超聲波去腫都不用比$,做時有麻醉(但不是全身,全身要去e院做,貴好多同不可做完立刻走,要住一晚),不會痛,人亦不清醒,做就好快(1hr左右??),但做前要劃位....超聲波.....總之我3.00pm到6.30pm走得.抽patpat$22000左右,抽大腿就分4部分(前,後,外,內)各$24000.(抽任何2個部位有9折)但我祗抽外側,因e生話我外則最多.,效果好好.抽左2包紙包飲品甘多...(我吾肥,但生完肚同大腿肥左好多....)年尾冬天我會抽埋肚 .

禁止訪問

回覆 #1 sandy1425 的文章

大宅

我都想要醫生d資料呀!

Please pm me. Thanks!

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 lawlijean 於 08-2-22 11:37 發表
我都想要d資料呀! 抽肚腩幾$?

已p.m.左比你la..大約$22000

首頁
12345...22

尾頁

跳至