自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我27歲有時見到同事吃就想心思思再吃反已經4天沒吃了,大家有咩方法可以介煙介得沒甘辛苦,我成個人好累又流晒被水點算好

faiong  加油啊!我老公都介好   發表於 14-10-7 11:36
Agcj  健康最重要  發表於 14-10-7 11:20
Agcj  小不忍則亂大謀!  發表於 14-10-7 11:20
Agcj  我明白的,我試過。  發表於 14-10-7 11:19

大宅

回覆:介煙好辛苦

都四日冇食啦………………捱過就成功!加油

子爵府

用戒煙貼、食零食,一想食煙,就放零食入口,要遠離食煙的同事朋友,努力呀!

侯爵府

好媽媽勳章

食零食、食香口膠,我都係咁介咗

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

引用:我27歲有時見到同事吃就想心思思再吃反已經

原帖由 bettry 於 14-10-07 發表
我27歲有時見到同事吃就想心思思再吃反已經4天沒吃了,大家有咩方法可以介煙介得沒甘辛苦,我成個人好累又 ...
Add oil

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

好媽媽勳章

加油!

There's some good in this world, Mr Frodo. And it's worth fighting for.

水晶宮

BK Milk勳章

大肚

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

今日睇網頁東方日報有提到用耳穴貼介煙,係理大護理系招募100人試,有四次免費。。你去睇吓,有電話查詢。

男爵府

用戒煙貼/戒煙香口膠對抗退瘾徵狀(流眼水、鼻水)。一片香口膠可以頂約2-3小時,純尼古丁入口包你醒曬。
緊持多2-3星期,一路减香口膠用量,好快就戒到啦!加油!

水晶宮

我27歲有時見到同事吃就想心思思再吃反已經4天沒吃了,大家有咩方法可以介煙介得沒甘辛苦,我成個人好累又 ...
加油,捱高就無問題架啦

伯爵府

我朋友食佐十年,煙產 一名。
有佐bb即戒,完全甩曬,所以意志可克服一切,add oil

ChuChan917    發表於 14-10-7 10:52

男爵府

畀面勳章

回覆 bettry 的帖子

你為愛的人介把.支持你

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 bettry 的帖子

加油

伯爵府

畀面勳章

遠離吸煙的人

Be crazy. Be stupid. Be weird. Be whatever. Because life is too short to be anything but happy.

大宅

加油呀

大宅

做其他野分散注意力, 食煙係心引黎

大宅

香口膠,珍寶珠

主要係身邊既人丫

複式洋房

多謝大家我會努力,自從介煙之後都唔知點解我吃好多野都唔飽肚,這樣係唔係正常嫁

大宅

我都係食咗10幾年煙 (12歲-26歲) , 因為4年前有病所以要戎煙, 初時都好辛苦, 間唔中都有偷食, 但係食完個身體又會發出警號, 跟住又唔敢食, 拖拖拉拉咁偷食咗大半年, 終於的起心肝, 我身邊全部人都食煙.....所以我見親佢地都係不停食嘢,頂煙引..... 食食下就完全戎咗啦, 不過我足足重咗20磅 .... 不過值得嘅, 依家又要努力 KEEP FIT, 希望可以瘦返10磅

首頁

尾頁

跳至