跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有冇人訂Smartfish呀!Eunice果d己經食哂, 佢又好鐘食所以想如果有人訂開幫幫忙呀..................
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

男爵府

原文章由 FLORINDA 於 08-2-23 12:54 發表
請問有冇人訂Smartfish呀!Eunice果d己經食哂, 佢又好鐘食所以想如果有人訂開幫幫忙呀..................

花花
你係咪想要d魚油呀?我個次買多左,你想要可以賣d俾你,原本諗住有bb時食,但係真係頂唔順佢d味,7月就到期啦,我怕食唔哂

伯爵府

原文章由 FLORINDA 於 08-2-23 12:54 發表

我準備訂.......

大宅

原文章由 BABALALA 於 08-2-23 23:57 發表

我準備訂.......

記得預埋我呀肥婆
^^

伯爵府

原文章由 余小豬媽媽 於 08-2-24 00:57 發表

記得預埋我呀肥婆
^^

蚊蚊~
你話邊個肥婆呀~~

伯爵府

原文章由 余小豬媽媽 於 08-2-24 00:57 發表

記得預埋我呀肥婆
^^

5 幫您訂:;pppp::;pppp:

伯爵府

原文章由 pinkylee 於 08-2-24 02:04 發表

蚊蚊~
你話邊個肥婆呀~~

肥pink您訂5訂ga

大宅

想問下d魚油幾錢幾粒一can架?

我女d papa jelly都差唔多食晒...想訂你地果隻試下...thx
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

侯爵府

原文章由 最愛=貓仔 於 08-2-24 21:31 發表
想問下d魚油幾錢幾粒一can架?

我女d papa jelly都差唔多食晒...想訂你地果隻試下...thx

唔係一粒粒架, 係一包包架~~ 一盒8包, 價錢我唔記得左, 等其他媽媽答你啦~

大宅

一包包?沖水飲架?
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

侯爵府

原文章由 最愛=貓仔 於 08-2-24 22:00 發表
一包包?沖水飲架?

好似cream咁架, 可以搽餅or包, but nie nie鐘意就咁成包"git"落口~

大宅

8 packs in a box? for how much?

my sister bought it in HK but there're 28 packs in a box.

is it true that it's available at the New Yohan in Macau?? if so, at which store and on which floor there?

原文章由 stephenietam 於 08-2-24 22:08 發表

好似cream咁架, 可以搽餅or包, but nie nie鐘意就咁成包"git"落口~

[ 本文章最後由 SY_Mom 於 08-2-26 01:28 編輯 ]

侯爵府

原文章由 SY_Mom 於 08-2-25 10:18 發表
8 packs in a box? for how much?

my sister bought it in HK but there're 28 packs in a box.

is it true that it's available at the New Yohan in Macau?? if so, at which store and on which floor there? ...

sorry, typing mistakes, it should be 28in a box...

別墅

希希都鐘意就甘食, 不過我成日唔記得比佢食, 現在可以係澳門訂, 同HK一樣, TEL:66815671

原文章由 stephenietam 於 08-2-25 10:20 發表

sorry, typing mistakes, it should be 28in a box...

伯爵府

我同代理訂

2-5盒: $240每盒
6盒: 共$1300, 平均每盒$216.6
12盒: 共$2600, 多送1盒, 即平均每盒$200,
24盒: 每盒$205, 加送2盒, 即平均每盒$190
36盒: 每盒$200, 加送3盒, 即平均每盒$185

而家只需$190,要訂就pm我,月底止

8佰伴好似賣$280

大宅

我想問下而家訂知唔知會幾時到期呢?
要預計一下時間先知訂幾多好呀!唔該~
原文章由 BABALALA 於 08-2-25 13:06 發表
我同代理訂

而家只需$190,要訂就pm ...

伯爵府

原文章由 godwin-mami 於 08-2-25 15:03 發表
我想問下而家訂知唔知會幾時到期呢?
要預計一下時間先知訂幾多好呀!唔該~

我等緊佢覆,覆左話您知

大宅

1盒28包? 係咪即係一日一包咁呀?

大宅

babalala,

the price is definitely cheaper than the retail price wor!
my mom has just bought 3 boxes for my kid.

would u mind to give me the agent's address so that i can directly order with them next time? besides shipping to HK/Macau, do u know if they'll ship to a foreign address?

Thanks.

原文章由 BABALALA 於 08-2-25 13:06 發表
我同代理訂

而家只需$190,要訂就pm ...

男爵府

Bala,

我想訂呀, 勞煩哂.
另外, 今次我是第一次訂, 我有以下問題:
1.我仔現時1歲快三個月, 是否可以食呢?
2.第一次買應該買什麼味道?買幾多?

謝謝各位的指教.

首頁

尾頁

跳至