親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大板酒店近難波有冇推介, 資金有限, 約800晚, 有無JM 介紹

男爵府

畀面勳章

回覆 bonniebeee 的帖子

上次我住Grand Vista Osaka ; 附近都多野買同食, 不過唔知依家幾錢

男爵府

jossy 發表於 14-10-9 17:02

上次我住Grand Vista Osaka ; 附近都多野買同食, 不過唔知依家幾錢 ...

難波站下車, 去要多少分鐘, 因同父母出去, 驚帶住行埋, 他們會辛苦

男爵府

畀面勳章

http://www.agoda.com/zh-hk/hotel ... hotel/osaka-jp.html
around 10min i think

男爵府

回覆:bonniebeee 的帖子

如果同父母去,住Oriental吧,超級超級方便,坐南海去機場行過去好近,一程過老人家行好小路,酒店樓下乜都有得食,又近黑門市場,一條大直路到心齋橋,係我去大阪既不二之選

大宅

引用:如果同父母去,住Oriental吧,超級超級方便

原帖由 mushroomcat821 於 14-10-09 發表
如果同父母去,住Oriental吧,超級超級方便,坐南海去機場行過去好近,一程過老人家行好小路,酒店樓下乜都 ...
請問有全名嗎?我揾唔到

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

引用:Quote:Sammi11 發表於 14-10-9 18:26 請問

原帖由 BabyChristy 於 14-10-09 發表
大阪難波東方飯店 (Namba Oriental Hotel)
Thank you

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:如果同父母去,住Oriental吧,超級超級方便

原帖由 mushroomcat821 於 14-10-09 發表
如果同父母去,住Oriental吧,超級超級方便,坐南海去機場行過去好近,一程過老人家行好小路,酒店樓下乜都 ...
尼間我見寫6~11age唔加床可免費,如果2大2小一間房ok嗎?thx

男爵府

thank you 各位jm

大宅

引用:回覆+bonniebeee+的帖子上次我住Grand+Vist

原帖由 jossy 於 14-10-09 發表

上次我住Grand Vista Osaka ; 附近都多野買同食, 不過唔知依家幾錢 ...
視乎日子
都要成千蚊一晚

複式洋房

回覆:大板酒店近難波邊間好

一家人可諗下book apartment wor

男爵府

回覆:maggielau0705 的帖子

佢有triple bed,足夠4個人瞓的

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:佢有triple bed,足夠4個人瞓的

佢有triple bed,足夠4個人瞓的
官網?我响其他訂房網只見twin

男爵府

去agoda睇睇

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:去agoda睇睇

原帖由 mushroomcat821 於 14-10-10 發表
去agoda睇睇
只得twin...

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 mushroomcat821 於 14-10-10

男爵府

可能巳經冇房了

男爵府

Hotel Monterey Grasmere Osaka, 係難波站上面, 但好似要千幾蚊一晚, 我未住過

我住過2次VIA INN心齋橋 (8,900-11000 YEN/ROOM 包早餐), 房細乾淨舒適, 好近心齋橋, 離難波站有15分鐘路程, 離心齋橋站3分鐘路程, 我有用地鐵PASS, 通常係難波坐一站回酒店

另一間道頓崛酒店, 離難波站有5分鐘路程, 外觀比較舊, 之前入過大堂望下, 好多香港/台灣人住, 下次去會試下呢間, 有3人房的, 比VIA INN貴少少

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

如果多D budget, Swissotel就好啱

出入容易, 成家可以成日去休息, 最緊要出入機埸唔洗煩, 成堆shopping mall係隔離

首頁

尾頁

跳至