親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇jm去過?ok嘛?我同男朋友兩個人冇小朋友,但見個入場費唔平,想問下去唔去好,thanks ar

大宅

回覆 wingkakon 的帖子

剛去玩....好玩,不過好貴入埸費,
我2大2小HKD1200,入面食野唔算太貴OK,
大人個面要130CM高先可以玩

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我老公12月會帶個女去
我就唔去啦
因為要睇住個細仔(10個月)

大宅

引用:回覆 wingkakon 的帖子剛去玩....好玩,不過

原帖由 cjbebe88 於 14-10-20 發表

剛去玩....好玩,不過好貴入埸費,
唔該哂,我星期五去左了!

子爵府

回覆:wingkakon 的帖子

去同走揾車貴嗎, 容易找嗎?

水晶宮

2018復活節勳章

引用:Quote:原帖由 cjbebe88 於 14-10-20 發表回

原帖由 wingkakon 於 14-10-20 發表
唔該哂,我星期五去左了!
可分享下嗎

大宅

引用:去同走揾車貴嗎, 容易找嗎

原帖由 168148 於 14-10-20 發表
去同走揾車貴嗎, 容易找嗎?
我係炳嫂度book左車,來回$1200,不過我之後知道酒店都有車book$1000,不過book左就算

大宅

引用:Quote:原帖由 wingkakon 於 14-10-20 發表

原帖由 losttoa 於 14-10-20 發表
可分享下嗎
其實佢都仲未起好,你會見到佢周圍都係地盤咁,但就已經開俾人玩,開頭我期貨係入口會有好靚既入場景俾我影相,但去到係唔會有,個門口勁簡單,好似臨時起咁,好少人,玩每樣都唔洗排隊,都幾好,不過就真係貴囉,佢果度寫住泰國居民1290baht,遊客就1590baht,其實真係好貴,locker全日都要300baht,4個中就180baht,咁又即係焗你要全日,因過4小時就開唔到個locker,我同我男朋友,就一人一個,好啦快快脆俾哂錢就入去,咁其實男女locker係旁邊,又可以隨意入去,咁其實用一個都得囉咁入面其實一眼睇哂,都邊大人玩既滑梯,大約有6,7款,要出去喇返黎再講,我仲係bangkok

大宅

回覆:wingkakon 的帖子

好啦咁入面有兩邊,加一個人造浪既池,其實我10點幾到,3點幾就走,仲要我係因為中意曬太陽,所以先留到咁耐,唔係再早啲都可以走,不過如果同小朋友,小朋友應該好開心,同埋之後我check返單入場佢收左我1290baht,唔知係佢收錯定係其他原因

複式洋房

嘩! 比Legoland貴但家中小惡霸又好想去,希望出年平D啦! 如果同價包接送就

複式洋房

請問有無相睇?

大宅

引用:嘩! 比Legoland貴但家中小惡霸又好想去,希

原帖由 KaYingPaPa 於 14-10-20 發表
嘩! 比Legoland貴但家中小惡霸又好想去,希望出年平D啦! 如果同價包接送就 ...
係呀其實係勁貴,之前睇雜誌覺得好正,但去到差好遠,不過既然黎到就去下囉,旅行都預左洗錢,我諗佢唔會平、應該係下年等佢開多啲野玩會抵啲

大宅

引用:請問有無相睇?

原帖由 Christina1107 於 14-10-21 發表
請問有無相睇?
影得一張,由locker影出黎

複式洋房

好似都ok

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

wingkakon 發表於 14-10-20 18:01
我係炳嫂度book左車,來回$1200,不過我之後知道酒店都有車book$1000,不過book左就算

...

請問係1200BAHTS定HKD?
差好遠呀

大宅

引用:Quote:wingkakon 發表於 14-10-20 18:01 我

原帖由 crystalpui 於 14-10-22 發表
請問係1200BAHTS定HKD?
差好遠呀
Sorry打錯,係1200baht,其實我覺得都好貴,因為唔遠,半個中已經到

複式洋房

剛找到一個website成人THB1189, 小童THB903,吾知博吾博得過

大宅

引用:剛找到一個website成人THB1189, 小童THB903

原帖由 KaYingPaPa 於 14-10-26 發表
剛找到一個website成人THB1189, 小童THB903,吾知博吾博得過
係咩?網站promotion?

複式洋房

可能係泰國網站,佢自己話
"hotels2thxxxxxx.com is a registered travel agent with the Tourism Authority of Thailand. TAT License No. 14/00706"

有好多野book,不過冇聽過有人試過

大宅

引用:可能係泰國網站,佢自己話\"hotels2thxxxxxx

原帖由 KaYingPaPa 於 14-10-26 發表
可能係泰國網站,佢自己話
"hotels2thxxxxxx.com is a registered travel agent with the Tourism Authorit ...
我在這裡book過清邁3D館門券、芭堤雅Mimosa入場券!

首頁

尾頁

跳至