自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇人好心執到張samsung digital camera memory card比番我呀, 入面有好重要既相, 係女女表達相黎, 我5介意冇左部相機

我成晚冇晒心機, 連野都5想食, 好down down down down.......... 5想講野...........

半個月內, 5見左2部相機, 今年恐怕有排黑

今日同小朋友去沙田波波池, 比部相機HB影相,

平時我會即時問佢羅番, 今日冇....
平時HB都會即時比番我, 今日冇....
跟住一直都冇問佢, 平時會問....

番到OK至發覺5見左

今次好down...down...down.........上次我冇咁傷因我入面冇相, 但今次......雖然部機係換番黎

一我冇upload fri dancing表演D相, 今次影左好多好多.....冇可能再影番喇

二好明顯係犯好大太歲, 咪有排黑.....

[ 本文章最後由 chumama05 於 08-2-24 22:04 編輯 ]

男爵府

原文章由 chumama05 於 08-2-24 22:01 發表
有冇人好心執到張samsung digital camera memory card比番我呀, 入面有好重要既相, 係女女表達相黎, 我5介意冇左部相機

我成晚冇晒心機, 連野都5想食, 好down down down down.......... 5想講野... ...

破財消災囉..........當
[

男爵府

我衣家只想有心人送番張memory card 去沙田冒險樂園比D職員, 等佢地通知我羅番張CARD, 我唔理相機下落架啦

我可以做只有咁多

複式洋房

me too

有冇人好心執到6680 ?
memory card比番我呀, 入面有好重要既相, my son 相黎from 1-4, 我5介意冇左部機

我成晚冇晒心機, 連野都5想食, 好down down down down.......... 5想講野... (ME TOO)

but , it was stolen by theif , if they can be so kind ?????

男爵府

我第一部應係比人偷, 算啦, 冇相係入面

但第二部應係老公大意跌左, 只盼執到果個人好心比番張memory card 冒險樂園, 我張咭得256 ram, 唔值錢亦唔夠用架

首頁

尾頁

跳至