美容扮靚

跳至

首頁
12345...89

尾頁

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

fs sample 個night cream ang我幾鍾意, 有時用黎裝其他sample用

侯爵府

Pollyowen 發表於 14-10-10 15:51
咁同fs night cream比較呢?

POLA用量少啲, 好少就夠一塊面用, 效果就差唔多囉, 但價錢差好遠喎.
我未必會回購.

男爵府

畀面勳章

KAY+2 發表於 14-10-10 15:48
我自己就覺得美白效果差好遠, 我用AAA SERUM白唔到的,
用FS三日就白返.

咁犀利?

咁如果我買晒兩款FS serum,兩款都一齊用?定早晚各用一款?

子爵府

rain621 發表於 14-10-10 14:54
B. FS Night cream set $2500
Gift included:
1. Cleaning Foam 50ml $196
B set : free gift has Day Cream 15ml , not only 6ml

侯爵府

mk1979 發表於 14-10-10 15:56
咁犀利?

咁如果我買晒兩款FS serum,兩款都一齊用?定早晚各用一款?

不過你睇POLLY話佢無效喎,
所以我覺得佢都送SAMPLE, 試咗先買啦.
白唔到就浪費喇~

我通常唔會一齊用呢兩支SERUM, 除非好乾同皮膚狀態唔好, 我通常朝早用美白, 夜晚用緊緻.

mk1979  ok!Thank you!  發表於 14-10-10 16:05

子爵府

miuchung 發表於 14-10-10 15:45
回覆 rain621 的帖子

請問FS day cream 有set 嗎﹖
My BA told me , the serum set can also choose Day cream or Day emulsion . Day cream good for winter and emulsion good for summer.

子爵府

bb1027 發表於 14-10-10 15:34
Revital 或者 bio performance呢?thx
Revital AAA Serum has set and can make deposit to have extra 10ml serum , in the set , there is also 10ml serum and over 7ml(forgot) AAA cream sample , of coz also come with softener and cleansing foam and mask . Bio Performance should have Super corrective serum with set ( not yet confirm ) .

bb1027  Thx  發表於 14-10-10 17:58

子爵府

KAY+2 發表於 14-10-10 15:59
白唔到就浪費喇~
MY BA said 1 FS serum can only use for 1 month , but like u 1 day 1 night , then at least 2 to 3 months !!! Worth to buy 2 ar !!! Then u can also have the extra mini set !!!

侯爵府

cutepig404 發表於 14-10-10 16:06
MY BA said 1 FS serum can only use for 1 month , but like u 1 day 1 night , then at least 2 to 3 mon ...

係呀, 都耐用的, 而且我塊面好細, 通常一支SERUM用到四個月 (當然有時又用下其他咁)
佢送咁多嘢, 我一年買一支SERUM, 加埋SAMPLE都夠我用半年.
所以每半年的THANKFUL WEEK都買一次囉~

Nancy20090615  面細有著數, 我面大   發表於 14-10-11 09:43

侯爵府

cutepig404 發表於 14-10-10 16:01
My BA told me , the serum set can also choose Day cream or Day emulsion . Day cream good for winter ...

我唔係好鐘意FS DAY CREAM或EMULSION, 唔係幾好用, 所以都係SERUM燒我啲~

子爵府

引用:Quote:cutepig404+發表於+14-10-10+16:06+M

原帖由 KAY+2 於 14-10-10 發表
係呀, 都耐用的, 而且我塊面好細, 通常一支SERUM用到四個月 (當然有時又用下其他咁)
佢送咁多嘢, 我一年買 ...
咁去落deposit啦!還掂都要買,又有多支sample送! 我面唔細,所以用得快,俾到藉口係咁買?

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

KAY+2 發表於 14-10-10 15:59
白唔到就浪費喇~

SKINCARE都係夾人

男爵府

回覆:Sogo Thankful Week Deposit Set

有冇美白set

男爵府

畀面勳章

有冇話要幾時之前落deposit?

子爵府

引用:Quote:cutepig404+發表於+14-10-10+16:01+M

我唔係好鐘意FS DAY CREAM或EMULSION, 唔係幾好用, 所以都係SERUM燒我啲~
其實都好似有d heavy,所以我用完手上嘅貨,反而會考慮返bio performance或Revital嘅cream當日霜用!

男爵府

好毒

子爵府

mak126 發表於 14-10-10 16:16
有冇美白set
White Lucent Serum and Revital AAA Serum also have set ar !!!!

大宅

我本來打算星期六去做 facial 順便入貨, 因為今個月生日有雙倍分, 我好多貨用哂要入, 包括 softener, night cream and eye cream.

請各位俾意見, 星期六買(貪雙倍分) 還是等 thankful week?

侯爵府

引用:+本帖最後由+hnsl+於+14-10-10+16:43+編輯+

原帖由 hnsl 於 14-10-10 發表

我本來打算星期六去做 facial 順便入貨, 因為今個月生日有雙倍 ...
你問下BA,FS而家好似生日積分

侯爵府

引用:Quote:原帖由+hnsl+於+14-10-10+發表本帖最

你問下BA,FS而家好似生日積分
哎呀,未打完
積分無雙倍

首頁
12345...89

尾頁

跳至