美容扮靚

跳至

首頁
12345...13

尾頁

男爵府

畀面勳章

rain621 發表於 14-10-10 14:48
*The price for gift below are just calculated by myself, you better check with your BA again to conf ...

你好犀利呀!計埋數!我會考慮買A or C!

option D,係咪只計單買貨品?唔計set?

男爵府

畀面勳章

rain621 發表於 14-10-10 15:12
美白SERUM,

不過如果比錯料唔好怪我, 此終我同BA只係WHATSAPP溝通, 有機會錯...

你地講緊而家落deposit 既extra serum?

男爵府

畀面勳章

rain621 發表於 14-10-10 15:23
計埋SET...

例如你買2 SET SERUM, 已經$4200, 就額外送 OPTION D一套

嘩!!!!好抵咁喎!

男爵府

畀面勳章

KAY+2 發表於 14-10-10 15:27
美白SERUM都好, 咁送兩支的話, 我就買REGENERATING支SERUM~

其實Superior Radiance Serum 同 Ultimate Regenerating Serum 既分別係咩?睇website 後者係有抗衰老,咁質地係咪差不多?

男爵府

畀面勳章

KAY+2 發表於 14-10-10 15:43
質地唔同架.

其實兩支都有嗰個抗衰老成份, 不過, REGENERATING係美白嗰支的三倍濃度, REGENERATING嗰支有 ...

Superior Radiance Serum 同AAA whitening serum有咩分別?

男爵府

畀面勳章

KAY+2 發表於 14-10-10 15:48
我自己就覺得美白效果差好遠, 我用AAA SERUM白唔到的,
用FS三日就白返.

咁犀利?

咁如果我買晒兩款FS serum,兩款都一齊用?定早晚各用一款?

男爵府

畀面勳章

有冇話要幾時之前落deposit?

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 KAY+2 於 14-10-10 發表我貨

原帖由 sardines 於 14-10-10 發表
我.....剛剛落左訂啦!

仲敗左FS foundation!好.......傷!
你而家落deposit,係for到時買有個extra serum,right?

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cutepig404 於 14-10-10 發表

原帖由 Katy_mwong 於 14-10-10 發表
I took pic today at sogo 9f
this set buy what will have?

男爵府

畀面勳章

rain621 發表於 14-10-11 00:34
唔緊要,我明天落訂再double confitm有冇eye cream...

我開post寫的資料是跟BA whatsapp比我張相而打出來 ...
Rain621,

我見有jm話可以即時取走thankfull week set,但可能要俾cash,你可否問埋係咪?
Thank you!

男爵府

畀面勳章

回覆:Sogo Thankful Week Deposit Set

Thanks rain....you are so.nice !現場報告!

rain621  fu 住mask向你們滙報   發表於 14-10-11 17:22

男爵府

畀面勳章

回覆:Sogo Thankful Week Deposit Set

rain,
冇fs serum set張相?

ABEIVY  我都想知   發表於 14-10-11 16:42

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:MonMonLam 發表於 14-10-11 21:29 教

原帖由 KAY+2 於 14-10-11 發表
我都落咗訂呀, 原本打算買WHITE LUCENT SERUM, 但SOGO送兩片MASKS,
都應該過去買.
你覺得white lucent serum的效果比AAA whitening serum好?

男爵府

畀面勳章

KAY+2 發表於 14-10-11 22:23
美白效果係呀, 因為我本身都有用FS SERUM, 咁會WHITE LUCENT SERUM + FS緊緻SERUM咁用.
當然我都有支REVIT ...

我一向用開white lucent serum, 自己感覺d班冇咩增加,即係有效卦...但 Revital AAA serum未用過.又貴d!唸緊除了買FS serum set外,買white lucent set 定 Revital AAA serum 好,因價錢都相差好遠!

男爵府

畀面勳章

KAY+2 發表於 14-10-11 22:48
你FS買邊支SERUM呀?
你睇下你諗住點用啲SERUM.

我呢兩日開左 FS Ultimate Regenerating Serum 包裝sample,早晚用,感覺都幾潤..之前再加white lucent serum,其實都唔知岩唔岩自己用,而家唸番反而以前用過既Bio performance Super corrective serum質地仲易吸收,都有緊緻功能....

我記得你話FS Superior Radiance Serum 係水狀d,係咪都易吸收?

我怕買左FS serum 唔岩用就浪費左錢!

男爵府

畀面勳章

KAY+2 發表於 14-10-11 23:30
真係睇你想要乜效果, 對我嚟講, 美白都幾重要, 所以我一定會買WHITE LUCENT的.

至於緊緻方面...當然BIO P ...
我剛剛找到我d sample存貨中有10ml AAA whitening serum,等我呢幾日又試下效果先!

多謝你意見!

男爵府

畀面勳章

KAY+2 發表於 14-10-11 23:51
其實呢支REVITAL SERUM成日都送10ML的, 所以...要買SET, 都唔好買80ML SERUM嗰SET,
支SERUM太大, 用極都用 ...
咁唔知40ML有冇做set呢?

男爵府

畀面勳章

MonMonLam 發表於 14-10-12 14:56
我手上有 clains double serum / v 面精華 / firming night cream (諗住冬天全部早上用),用緊 sample : re ...
請問clains double serum 同 v 面精華好用嗎?

男爵府

畀面勳章

MonMonLam 發表於 14-10-12 16:45
haha, 買左半年未開。。 諗住今個冬天用。。不過 v 面試左 sample,質地幾好唔笠,但我唔係長期用 ...
oh....我最近取了double serum sample,未用....之前見V面serum好有衝動買...但因為未用過呢個牌子,所以最後冇買啦!

男爵府

畀面勳章

我想今日去sogo落deposit 呀!!

首頁
12345...13

尾頁

跳至