自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

事緣:c6個同事去追個女仔(約20歲),但之前從唔識對方,c6同事稱A君,女仔稱C小姐
本來C小姐就無意與A君拍拖,但由於C小姐想出部新電話(其實C小姐宜家用緊果部都好新款,只不過設計同軟件0既問題,成日HAM機),
C:就同A君講我想要部新電話,
A:好
C:可唔可以幫我交電話費呀,好貴呀
A:好(但唔知幾錢,結果$5XX)
A:(過左2日)我點解要無端端買0野俾你呀,你有唔係我邊個......
經多番朋友話完之後
A:除非你應承做1件事
C:做咩呀
A:你話男人想女人做D咩(唔洗多講啦)
C:唸下先
果日就已經成日訓係A君博頭同Q手

過左幾日,A與C1齊出街買左部電話,但仲未咩咩.................
點解宜家D女仔.................唸D咩嫁..............
我不是任你處置
專借吾還

大宅

出1出街洗左成萬蚊....................
但A君之前有無數次俾女仔呃錢經驗...........
A君每月人工唔係好多..............
我不是任你處置
專借吾還

大宅

原文章由 gucci_ha 於 08-2-25 12:16 發表
dd就係傳說中既港女lo

C小姐唔係HK出世,(我無歧視呀,唔好鬧我住)
A君之前俾HK同同胞都呃過無數次.................
但從不醒覺..................
作為佢身邊0既朋友已經習慣............
勸到口水乾...........都係咁..............
我不是任你處置
專借吾還

大宅

原文章由 tkkmama 於 08-2-25 12:20 發表

咁...a君仲唔醒都係冇得救啦... 遲早又爆卡架乍...

張CARD俾之前女朋友偷左,碌爆左無報警,宜家無咭用.....

我不是任你處置
專借吾還

首頁

尾頁

跳至