醫護健康

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

今早家姐送咗呀媽入院,叫我買尿片先好上去,因為急要,行最近係屈人寺,問個高級嘅職員,佢好唔耐煩答我,話呢到唔賣,話晒叫藥房都唔賣,仲要態度好差,本來已唔鍾意呢間嘢,而家真係唔會再行入去.

我媽最少要L碼,唔易買到,間間到只有M!

別墅

回覆:wan_sosin 的帖子

萬0 啦。 有時仲有coupon 送, 塊片摸上感覺唔差咖。

開心d啦, 好快就一世啦

珍珠宮

引用:萬0 啦。 有時仲有coupon 送, 塊片摸上感

原帖由 caracat 於 14-10-10 發表
萬0 啦。 有時仲有coupon 送, 塊片摸上感覺唔差咖。
行過萬寧,得M碼,就係無先去第二間

男爵府

回覆 wan_sosin 的帖子

有D 專賣俾復康人士用品的店舖, 應該會齊碼D...仲可以送貨同網上訂..

珍珠宮

Golden_Time 發表於 14-10-13 21:13

有D 專賣俾復康人士用品的店舖, 應該會齊碼D...仲可以送貨同網上訂..
真係唔該晒你!

別墅

打叉少少,做服務性行業,應該要保持良好態度。做客人時,聽落去舒服d唔好意思,我地暫時未有成人片賣,不便之處,敬請原諒。

wan_sosin  good  發表於 14-10-16 07:16

珍珠宮

wan_sosin 發表於 14-10-10 23:27
今早家姐送咗呀媽入院,叫我買尿片先好上去,因為急要,行最近係屈人寺,問個高級嘅職員,佢好唔耐煩答我,話呢到 ...
有d醫院有尿片賣架,你睇下有無,唔使扲得咁辛苦。(醫院7仔都有得賣,不過貴好多)

wan_sosin  就係貴成倍囉  發表於 14-10-16 07:18

水晶宮

引用:Quote:Golden_Time 發表於 14-10-13 21:13

原帖由 wan_sosin 於 14-10-13 發表
真係唔該晒你!
中碼都有42寸腰喎,你媽媽有冇甘大,因太鬆吾貼身着左好吾舒服。

珍珠宮

HLDMaMa 發表於 14-10-17 21:18
中碼都有42寸腰喎,你媽媽有冇甘大,因太鬆吾貼身着左好吾舒服。

多謝你咁細心,我哋試過買M,醫院呀姐話個脾幾緊,咁惟有買L,始終要靠佢哋照顧,佢話要大D,惟有跟佢哋.

水晶宮

賣醫療用品既鋪頭有啊

珍珠宮

wan_sosin 就係貴成倍囉 發表於 4 天前
醫院d鋪頭仔賣$4x包,唔算貴,你計好探病時間,早少少去買就唔使落7仔買麻7仔我買過差唔多1舊水

珍珠宮

引用:Quote:wan_sosin 就係貴成倍囉 發表於 4

原帖由 _candy_ 於 14-10-20 發表
醫院d鋪頭仔賣$4x包,唔算貴,你計好探病時間,早少少去買就唔使落7仔買麻7仔我買過差唔多1舊水:go ...
我媽入瑪嘉烈,好似無舖頭仔,嗰朝好急,所以搵唔到地方買,雖然話係醫院入面,但7仔真係好掠水

珍珠宮

wan_sosin 發表於 14-10-20 17:49
我媽入瑪嘉烈,好似無舖頭仔,嗰朝好急,所以搵唔到地方買,雖然話係醫院入面,但7仔真係好掠水

...
唔確定呢間平唔平,有時間你去睇睇
如果太急我多數唔買,問病房借,第二日先還

新界葵涌荔崗街瑪嘉烈醫院荔景大樓地下
電話:(852) 2745-3716
傳真:(852) 2746-0716
營業時間:(星期一至日) 08:00-20:00

wan_sosin  thanks  發表於 14-10-21 23:56

首頁

尾頁

跳至