跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

麻煩哂Carlsson. thx, 好期待快d到5月18號就好

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

完全明白...另暫時我要比幾多錢架..
同比個戶口a/c我啦..辛苦哂.

珊瑚宮

原文章由 KKKatKat 於 08-3-13 16:10 發表
Hi Carlsson,

巳經入了數
Pls check PM.

KKKATKAT
你個女..唔同哂呀..好少女FEEL
KK都唔錯...考慮下...

珊瑚宮

原文章由 Carlsson 於 08-3-25 15:43 發表
若各位無意見, 我會在28/3/08確實, 因為要book場啦, 及要落訂!!

地點 : 音樂人家 - 尖沙咀山林道23號二樓201室
(在地鐵佐敦站D出口,柯士甸道隔一條街。)
www.cafemusical.com.hk

時間: 11:00- ...

ok, thx.

珊瑚宮

原文章由 Carlsson 於 08-3-25 17:15 發表
謝謝妳的回應, and 支持...

唔好客氣啦..我都知做攪手會好多野忙同會好煩...同希望有人回應你既....
麻煩你就真啦..周圍走搵地方...

珊瑚宮

我可以幫手玩遊戲架..i like it

珊瑚宮

http://www.babyhome.com.tw/album.php?mid=55847

有相睇啦...如邊位MAMI想要相請告之相NO. 同EMAIL.

珊瑚宮

原文章由 devilxman 於 08-5-19 10:08 發表
some photos for your eyes only~
http://blog.yam.com/ohlittleyu.html

hope to see more photos from all mami & babi

Happy Birthday to all May Babies~

仲未睇到喎...

珊瑚宮

原文章由 Carlsson 於 08-5-19 11:07 發表
本來我想在標題上打上"圓滿結束"...
整體上都可以叫pass, 最"遺憾" 係個cake..
真係有D唔開心!! 因為我唔鍾意"超人"

美心: 向各位生日小朋友 及 mami, dadi 道歉!!
佢哋講咗好多次"對唔住"!!
我話: 個cak ...

係..我地玩得都好開心..仲有好多禮物添.....
蛋糕方面..冇計啦...都食左..

珊瑚宮

原文章由 Carlsson 於 08-5-19 15:21 發表
:D 熙熙係咪咁呢??
小朋友真可愛...

要係度再多謝一次, 各位義工及幫手的mami & dadi !!
若果有邊位有大合影或 Carlsson仔d 相,
請email: [email protected]
或msn: [email protected]
我同之前一樣, 照得好少 ...

我有..我遲D SEND比你...你等下啦..

珊瑚宮

原文章由 Carlsson 於 08-5-19 16:09 發表
嘩! 有好多Carlsson 仔D相呀!!
正呀!! 有幾張仲好靚tim!!
原來我有同妳及曦曦影過相的, 我自己都唔記得...
早D搵埋Grace個熙熙, 我哋3"曦"熙"羲"照返張都好呀...
唔該晒呀!!

我妹妹話妳好搞笑, 因為玩波 ...

下...玩波波...唔記得...講嚟聽下..

珊瑚宮

原文章由 Carlsson 於 08-5-19 16:33 發表
我見妳貓緊D相比我...

係玩集體遊戲, 穿波波呀!!
妳好"積極地"同其他BB穿個波波, 我都睇到, 又真係好搞笑...

哦...因呢個遊戲係M記生日會成日都玩..我都幾熟手架..

[ 本文章最後由 qq媽媽咪 於 08-5-19 16:42 編輯 ]

珊瑚宮

carlsson, 我send 哂d相比你啦..你慢慢收啦..

珊瑚宮

原文章由 arcling 於 08-5-20 02:13 發表
hi qq媽媽咪,

我係嘉嘉媽咪呀! 妳仲記唔記得我地呀? 一去到妳擺嘉嘉同qq一同坐, 嚇到qq即走個個呀!ops:" />ops:" /> 請妳把以下no.的相email給我啦! email [email protected]
no. 0621,0626, 7537, 7539, 7548
我 ...

係....唔記得既..因我記性不嬲都唔好... 睇返d相..係kk嚟架.., qq係大女, kk係細仔..
send 左相比你啦..你check check

[ 本文章最後由 qq媽媽咪 於 08-5-20 09:48 編輯 ]

珊瑚宮

devilxman
唔該send 21,22, 37,38,54,97, 102, 107比我. thx
[email protected]

珊瑚宮

原文章由 Carlsson 於 08-5-21 10:57 發表
qq ma,

係邊度睇到devilxman D 相呀??
thx...

我估devilxman的綱站係e個:
http://blog.yam.com/ohlittleyu/article/15201966

首頁

尾頁

跳至