跳至

首頁

尾頁

大宅

請問沙田仁安的溫醫生如何,又或有沒有好的兒科醫生介紹
thanks

子爵府

我有次打去BOOK, 温醫生FULL 晒, 問個到姑娘話温醫生係仁安診所睇証好長時間, 所以多人鍾意BOOK佢...之後我等唔到, 去咗法國醫院睇馬醫生, 我覺得馬醫生幾好

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

我響法國生, 都搵左駐院ge兒科醫生跟, 叫楊霸成, 佢都好好心機同耐性, 都 ok~

原文章由 豬BBBB 於 08-2-26 12:46 發表
我有次打去BOOK, 温醫生FULL 晒, 問個到姑娘話温醫生係仁安診所睇証好長時間, 所以多人鍾意BOOK佢...之後我等唔到, 去咗法國醫院睇馬醫生, 我覺得馬醫生幾好 ...

大宅

THANKS FOR THE SHARING

大宅

好媽媽勳章

我囡囡睇緊趙長成兒科(專科)醫生
我囡囡每次病都係睇一次就ok

大宅

我都係睇BK媽咪推介睇趙長成,我都覺得佢好好心機:lol: 不過等候時間超長

大宅

Dear cattylui and wilson_toby,

thanks ,
but may I know where is Dr. 趙長成

大宅

趙長成係佐敦嘉賓大廈709室(裕華隔離),電話:27703300,記得預約,因預約左都要等起碼1個鍾

男爵府

原文章由 shyeungc 於 08-2-26 12:37 發表
請問沙田仁安的溫醫生如何,又或有沒有好的兒科醫生介紹
thanks

I also found that Dr. Wan is very full, so I choose Dr. Lee Cheuk Hon in union hospital, cos many nurse there recomment him to me, said his experience is very good, also my O&G Dr. also recomment him when my baby born at there. I found he's quite good. If your baby born at Union Hospital, u will get 10% discount when your baby visit dr. there.

別墅

睇邊個都好... 千祈唔好睇嗰個陳以誠醫生(tvb唱歌嗰個)...
佢搞到我個仔身體好差..
啲態度超差... 又係咁講電話... 又串... 又無愛心... 完全無診過証就斷証.... 一啲都唔professional!!!!!!

首頁

尾頁

跳至