親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問兩公婆 + 12歲小童是否一定要訂三人房?有沒有酒店介紹$1,200-1,500樓下, Thanks!

大宅

引用:請問兩公婆+++12歲小童是否一定要訂三人房?

原帖由 ynezbaby 於 14-10-12 發表
請問兩公婆 + 12歲小童是否一定要訂三人房?有沒有酒店介紹$1,200-1,500樓下, Thanks!
...
試下訂mystay,我見好多jm推介,我自己就未住過

子爵府

回覆:ynezbaby 的帖子

Dotonbori osaka hotel

別墅

Thx!

男爵府

Swiss Hotel 的一款雙人房,兩張四呎半雙人床並排,上次我們兩公婆加十五歲女一起入住都覺得好闊落。

伯爵府

westin三人房都唔貴,加完床間房都幾大﹗

珍珠宮

ynezbaby 發表於 14-10-12 22:04
...

呢個問題都幾困擾我
原本BOOK咗HOTEL MONTEREY Grasmere Osaka - TWIN BED (2張雙人床), 打算排埋雙張床一齊瞓就攪掂, 後來上BK見到網友話日本呢方面足得好嚴, 而我個小朋友已經7歲好多酒店已經計成人收費,所以我正在努力搵三房酒店,可惜有三房嘅酒店選擇又吾多,都吾知應吾應該CANCEL MONTEREY個BOOKING好

Love and Kindness are never wasted.

男爵府

cross hotel 三人房ok 架

珍珠宮

Verveine 發表於 14-10-14 15:29
Swiss Hotel 的一款雙人房,兩張四呎半雙人床並排,上次我們兩公婆加十五歲女一起入住都覺得好闊落。
...
呢間好FULL, 想BOOK都吾易

Love and Kindness are never wasted.

大宅

引用:Quote:ynezbaby 發表於 14-10-12 22:04 請

原帖由 babycam 於 14-10-14 發表
呢間有可加床既房架!你不如試下可唔可以轉。

大宅

"クロスホテル大阪
Cross Hotel" 大阪府大阪市中央区心斎橋筋2-5-15

"ダイワロイネットホテル四ツ橋
Daiwa Roynet Hotel" 大阪市西区新町1-10-12

御堂筋ホテル 大阪府大阪市中央区難波3―7―20

大阪帝国ホテル 大阪府大阪市中央区西心斎橋2-8-17

ホテル心斎橋ライオンズロック 大阪市中央区西心斎橋2-18-10

ホテルメトロ The 21 大阪府大阪市中央区宗右衛門町2-13

呢幾間都有一房三張單人床, 我訂左御堂筋ホテル, 今個星期六入住~

侯爵府

夏天玩到顛

lalachi 發表於 14-10-15 09:34
"クロスホテル大阪
Cross Hotel" 大阪府大阪市中央区心斎橋筋2-5-15
多謝提供三人房資料

珍珠宮

媽打 發表於 14-10-15 01:54
呢間有可加床既房架!你不如試下可唔可以轉。
CHECK咗已經無房了, 吾該晒你啊

珍珠宮

lalachi 發表於 14-10-15 09:34
"クロスホテル大阪
請問 "御堂筋ホテル" 英文係咪Midosuji Hotel? THX!

別墅

請問Hotel Metro 21 , 你經官網訂房或其它agent?

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:請問Hotel Metro 21 , 你經官網訂房或其它a

原帖由 ynezbaby 於 14-10-15 發表
請問Hotel Metro 21 , 你經官網訂房或其它agent?
我都訂左尼間

男爵府

hotel chuo oasis

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都想問下, 而家睇緊大阪既酒店, 打算出年暑假去, 因為小朋友明年差5多10歲, 我想知係咪訂房都要當大人計算?
同埋我check過近心齋橋既酒店, 好多都full左.....
其實係真係full晒, 定係比人hold晒呢 ?
因為我見而家訂房, 可以hold到明年8月先pay.....

侯爵府

夏天玩到顛

uhtcl2006 發表於 14-10-15 22:09
我都想問下, 而家睇緊大阪既酒店, 打算出年暑假去, 因為小朋友明年差5多10歲, 我想知係咪訂房都要當大人計 ...
出年暑假咁快full?定係未出價錢?

大宅

回覆:大阪三人房

我上次兩大兩小book Westin雙人房,佢有兩張queen bed,好正!

首頁

尾頁

跳至