跳至

首頁

尾頁

別墅

以前找開那間公司, 加咗價! 有無好既平既搬運公司可以介紹下 ?

別墅

pls check pm.

大宅

pls. check pm

原文章由 Belami 於 08-2-27 15:52 發表
以前找開那間公司, 加咗價! 有無好既平既搬運公司可以介紹下 ?

複式洋房

For home moving or office? If for office I can recommand one for you very professional!

原文章由 Belami 於 08-2-27 15:52 發表

別墅

is for home moving.

原文章由 snoopybabi 於 08-2-28 18:33 發表
For home moving or office? If for office I can recommand one for you very professional!

珍珠宮

power removal

2399 0821-公司
6176 6597-莫生

佢地同你pack 埋, 我由hk move 去macau都係找佢地.

真係手指指就ok.
当然, 你之前group好啲嘢佢好pack啲.

複式洋房

我都試過找Power Removal, 是搬得幾好, 但我不知他們可以幫你pack埋, 他們都冇提過, 價錢會否貴d? 而且時間耐不耐? 是之前一日幫你pack抑或早上來pack下午已可搬得?
因為我現在是租住的, 不知租約期滿後包租婆會否要收番層樓賣, 可能遲d都要再搬!

珍珠宮

我喺HK MOVE 去MACAU, 7,000
成71樣嘢..
个个都話我平.

朋友就話HK MOVE要2/3千幾..PACK埋.

佢地好快手, 3 个鐘同我PACK哂連LOAD走.

前一日幫你pack抑或早上來pack, 我諗到時大家再傾.

原文章由 makelly 於 08-3-3 13:47 發表
我都試過找Power Removal, 是搬得幾好, 但我不知他們可以幫你pack埋, 他們都冇提過, 價錢會否貴d? 而且時間耐不耐? 是之前一日幫你pack抑或早上來pack下午已可搬得?
因為我現在是租住的, 不知租約期滿後包租婆會否 ...

複式洋房

我是舊年搬, 都要2千幾, 但要自己pack, 下次如果再搬實找回佢地幫手兼pack埋, 因為真是好錫住你d傢俬, 之前試過找過一d平的, 2千有找, 但搬得好不專業, 搬運工人全是金毛及不太健碩的阿叔, 仲搬爛咗塊鏡, 所以千祈不好貪平.

別墅

Thank you all.

原文章由 makelly 於 08-3-4 13:17 發表
我是舊年搬, 都要2千幾, 但要自己pack, 下次如果再搬實找回佢地幫手兼pack埋, 因為真是好錫住你d傢俬, 之前試過找過一d平的, 2千有找, 但搬得好不專業, 搬運工人全是金毛及不太健碩的阿叔, 仲搬爛咗塊鏡, 所以千祈不 ...

首頁

尾頁

跳至