自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人食佢嚟減肥?
得唔得? 分享吓 !
幾多$$? 10mg 同 15mg 點決定
孩子需要鼓勵, 適當的稱讚和鼓勵, 會使他更努力去完成任務, 對自己更有自信. 在小朋友的學習過程中,父母的啟發與鼓勵是十分重要。

禁止訪問

公爵府

2年前吃過, $580/ 10mg, for 1 month, 但我分左3個月食, 個時好work, 半年減左20lbs, 上年又肥番再buy,$630/ 15mg,減唔到, 現在心思思想buy, 但唔平,不過好過join所謂$668的"胃癌"療程! 當然, 有醫生建議會好d, 始終有副作用!!

男爵府

我而家都食緊15MG,係醫生開比我食嫁...早晚一粒....我估如果一日一粒既話效果會無咁好....

禁止訪問

大宅

有咩副作用? 經醫生會多層費用....
10mg 同15mg 有什麼分別? 快d?

原文章由 eeaa 於 08-2-27 16:28 發表
2年前吃過, $580/ 10mg, for 1 month, 但我分左3個月食, 個時好work, 半年減左20lbs, 上年又肥番再buy,$630/ 15mg,減唔到, 現在心思思想buy, 但唔平,不過好過join所謂$668的"胃癌"療程! 當然, 有醫生建議會好d, 始終 ...
孩子需要鼓勵, 適當的稱讚和鼓勵, 會使他更努力去完成任務, 對自己更有自信. 在小朋友的學習過程中,父母的啟發與鼓勵是十分重要。

子爵府

原文章由 eeaa 於 08-2-27 16:28 發表
2年前吃過, $580/ 10mg, for 1 month, 但我分左3個月食, 個時好work, 半年減左20lbs, 上年又肥番再buy,$630/ 15mg,減唔到, 現在心思思想buy, 但唔平,不過好過join所謂$668的"胃癌"療程! 當然, 有醫生建議會好d, 始終 ...

請問有咩副作用家 ?

禁止訪問

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

三毛,你想減肥咩?

原文章由 ha8mo 於 08-2-27 16:45 發表
你地食時,洗唔洗朝晚check住個血壓?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 leeleelumlum 於 08-2-27 16:12 發表
有冇人食佢嚟減肥?
得唔得? 分享吓 !
幾多$$? 10mg 同 15mg 點決定

之前食過10mg 冇效,之後食15mg 好快見效,但食耐左又冇乜效
初食就10mg試下,唔得先再試15mg

禁止訪問

禁止訪問

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

應該都係,屈住個身教佢行路可以減肚腩。

原文章由 ha8mo 於 08-2-27 16:59 發表
我個仔會幫我減架喇

禁止訪問

公爵府

其實我個妹仲勁 , 可以不戒口減到肥, 不過 .......................每日由地下行20層回家, 2個月個SIZE少左1/3, 不過我唔得閒 , 如果得閒, 都會試下!!

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我之前食過減咗10幾磅,但無耐就肥番,所以决定以後唔减!

大宅

其實我想減10磅左右,
等我再諗諗先

男爵府

早幾年前食過10mg 冇乜效,而家又試下食返,頭一兩日抑制到食慾,但又好唔係好得。

過幾日再試15mg ,希望見效啦,大食肥到走晒樣,好多衫唔啱着,又難買衫!

好想瘦番20磅,以前食康保萊OK,但三、四後無食又肥番!!!
人有善念,天必佑之,福祿隨之,眾神衛之,眾邪遠之,眾人成之

大宅

原文章由 leeleelumlum 於 08-2-27 16:45 發表
有咩副作用? 經醫生會多層費用....
10mg 同15mg 有什麼分別? 快d?

各位如果在十字藥房買, 佢地會氹你買第隻牌子, 又話藥物成份一樣..... , 大約平成百元嫁 ! 不過我情願買正牌貨, 食都食得安心D. 可過記住要早餐前食,另外初初食頭幾日副作用如口乾, 心跳等徵狀感覺會較強, 約一星期到會紓緩下來, 另外便秘的問題, 可以同時飲西梅汁 OR 在藥房買多枝LACTOSE (果糖) 一齊食, 定個期限比自己, 如試一個月, 如身體可承受初期的副作用便可繼續. 你只係想減10磅, 呢隻藥應該幫到你, 我用佢減了10幾磅, 我媽咪減了20+磅, 連糖尿, 血壓高等因肥胖誘發的疾病亦改善了.

希望幫到你吧 !
pullip

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至