想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

想問如果bingo,最快會幾時感受到胸痛呢?

大宅

原文章由 chibihamu 於 08-2-28 16:01 發表
想問如果bingo,最快會幾時感受到胸痛呢?

我上次係排卵後幾日就開始脹痛la!

大宅

我前兩日排完卵
尋日定今日都開始覺得個胸脹脹地, 唔係好舒服...

如果係bingo就好喇...

別墅

咁又想問吓你哋嘅痛法是怎樣的呢?
是掂倒先會痛,還是唔掂都痛呢?

我而家就係唔掂都痛,以前都未試過咁犀利痛。

大宅

我唔掂, 掂都痛,痛得好犀利, 但都唔bingo. 我想胸痛 not always reflects bingo!

原文章由 chibihamu 於 08-2-28 16:57 發表
咁又想問吓你哋嘅痛法是怎樣的呢?
是掂倒先會痛,還是唔掂都痛呢?

我而家就係唔掂都痛,以前都未試過咁犀利痛。

民房

原文章由 regfong 於 08-2-28 18:00 發表
我唔掂, 掂都痛,痛得好犀利, 但都唔bingo. 我想胸痛 not always reflects bingo!

我就每次M前都會胸痛,我試過有一次遲左好多以為自己BINGO,點知唔係,後來就開始胸痛,本來心存希望但後來M到,所以我覺得未必會咁快胸痛.你自己平時每個月會唔會胸痛後先來M呀?

複式洋房

原文章由 S.Y. 於 08-3-2 19:06 發表

我就每次M前都會胸痛,我試過有一次遲左好多以為自己BINGO,點知唔係,後來就開始胸痛,本來心存希望但後來M到,所以我覺得未必會咁快胸痛.你自己平時每個月會唔會胸痛後先來M呀? ...

那我今個月又係食吉了...因為我開始有胸痛...下腹也有一點痛...又長了幾粒青春豆... 好想喊呀!今日係第21日

民房

原文章由 appleleelo 於 08-3-2 19:30 發表

那我今個月又係食吉了...因為我開始有胸痛...下腹也有一點痛...又長了幾粒青春豆... 好想喊呀!今日係第21日

你唔好咁啦!我都唔開心呀,我都好想快D有BB呀,但唔係想下就得,這個月唔得就等下個月嘛,條命運整定你要有就一定會有,放開心情今次唔得就下一次,唔得做同得.....姊妹們要加油努力呀!

等M過左又係新既希望嘛!

複式洋房

原文章由 S.Y. 於 08-3-4 12:11 發表

你唔好咁啦!我都唔開心呀,我都好想快D有BB呀,但唔係想下就得,這個月唔得就等下個月嘛,條命運整定你要有就一定會有,放開心情今次唔得就下一次,唔得做同得.....姊妹們要加油努力呀!

等M過左又係新既希望嘛! ...

嗯!我們一起加油了!如果在嘗試二個 月沒有...我有可能會去做iui...

大宅

原文章由 appleleelo 於 08-3-2 19:30 發表

我今曰22日LU~~
肚仔有少少痛 (但唔SURE 係咩痛~)
又生左幾粒春青豆
唔緊要啦~~
只要BB知我地好有心想要佢地, 始終有日會到既...

RELAX...

首頁

尾頁

跳至