懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

hhz 發表於 14-10-16 15:39
我bb 鍾意就狂郁, 唔鍾意佢爸同佢點講數都無用。我媽話我唔多郁,bb個時超百厭。我妹就狂郁,出世反而靜。 ...
ME TOO~ 希望佢而家郁夠晒, 出左黎之後就只係食同訓啦~~

大宅

tungwahluk 發表於 14-10-16 13:22
20週了。。。都未feel到。。。好想快啲感受到胎動感覺
果時我都好期待快D有感覺, 因為佢識郁既實在感大好多, 唔駛驚佢係你肚入面有冇事嘛~~
我都成21W幾先FEEL到佢郁, 你好多都會感受到架啦~~
而家想佢郁少D都唔得, 有時佢踢到我成個人都郁一郁添~

伯爵府

回覆:阿b胎動好攪笑呀~~

依家22週
囡囡成日踢左邊,成時踢踢下停左我會篤下佢,佢又會大力少少踢番一停篤下佢佢又踢,好QQ

男爵府

YES 超得意~
有時仲手腳都一齊撐 個肚會好似布丁咁震XDD

別墅

回覆 franky992 的帖子

尋晚我有D野做, 做夜左, over 02:00, 都不停郁~~~

男爵府

我都試過有舊野突起, 我一摸落去, 佢即縮....吾知係腳定手...

別墅

我成日覺得BB個頭o係右邊, 腳仔o係左邊, 所以左邊係郁多d, 月尾照超聲波時問下醫生先, 大家又係唔係咁??

呢兩日覺得有d痛, 少少似入面meet我d肉咁, 好大力打功夫咁, 可能係個大隻仔~~~學定功夫保護我~~~

男爵府

我的育兒心得勳章

引用:Quote:hhz+發表於+14-10-16+15:39+我bb+鍾

原帖由 franky992 於 14-10-16 發表
ME TOO~ 希望佢而家郁夠晒, 出左黎之後就只係食同訓啦~~
希望啦,如果唔係淨係湊b, 真係飯都唔洗食。我媽話我個時奶又唔飲,覺又唔瞓,俾我玩死。

男爵府

我個B都好鍾意伸直隻腳... 撐住我條腰, R下佢會縮, 但大部時間佢都係腳直直...

大宅

引用:我成日覺得BB個頭o係右邊,+腳仔o係左邊,+所

原帖由 蘇蝦仔BB 於 14-10-16 發表
我成日覺得BB個頭o係右邊, 腳仔o係左邊, 所以左邊係郁多d, 月尾照超聲波時問下醫生先, 大家又係唔係咁??

...
我個b都係踢我左邊,右面無聲氣,同照超聲波一樣,頭係右下面,左邊係手同腳

大宅

引用:回覆+franky992+的帖子我個B都好鍾意伸直隻

原帖由 littlesun 於 14-10-16 發表

我個B都好鍾意伸直隻腳... 撐住我條腰, R下佢會縮, 但大部時間佢都係腳直直... ...
我就係覺得佢成日撐起又唔收腳,好似想爆肚而出咁

大宅

引用:我岩岩20week,+第一次感受到胎動係17week+,

原帖由 chocho0831 於 14-10-16 發表
我岩岩20week, 第一次感受到胎動係17week+, 真係覺得好奇妙..好得意呀......會突然硬左舊野咁, 但摸下佢, ...
我果個勁奸,我c6一擺隻手埋黎佢就停㗎啦,之前無郁得咁勁時,有時想掀起件衫睇住佢郁,但一掀起佢就靜晒

男爵府

引用:Quote:原帖由 chocho0831 於 14-10-16 發表

我果個勁奸,我c6一擺隻手埋黎佢就停㗎啦,之前無郁得咁勁時,有時想掀起件衫睇住佢郁,但一掀起佢就靜晒:i ...
我亞b都係咁...等你唔覺意時就先踢...摸住..打開件衫想影時...佢又靜哂.......

別墅

回覆:franky992 的帖子

有時仲督我肚上面~XD

別墅

回覆:franky992 的帖子

我老公幫我擦肚紋膏時,一叫佢就伸出黎了~睇住老公既反應真係好攪笑,好似發現新大陸咁~

大宅

引用:Quote:原帖由 franky992 於 14-10-16 發表

原帖由 Liukut 於 14-10-16 發表
我亞b都係咁...等你唔覺意時就先踢...摸住..打開件衫想影時...佢又靜哂.......

...
我果個都係,踢到我飛起,我老公一摸即扮乖

侯爵府

我的育兒心得勳章

回覆:阿b胎動好攪笑呀~~

睇嚟呢度好多呀b都好蠱惑,我隻b都係,係咁dancing,但爸爸一摸就停,一放手就繼續跳舞...

男爵府

我的育兒心得勳章

引用:我成日覺得BB個頭o係右邊,+腳仔o係左邊,+所

原帖由 蘇蝦仔BB 於 14-10-16 發表

...
我bb成日堆埋左邊,你bb可能都鍾意挨埋右邊。

公爵府

引用:而家30w,+呢排阿b胎動多左好多,+成日郁來郁

而家30w, 呢排阿b胎動多左好多, 成日郁來郁去, 仲要俾我feel到佢撐完唔收腳, 咁我按落個肚到, 係摸到有舊野 ...
哈哈…好得意,佢同你玩啊!真係叻!

男爵府

就係呢種感覺.... 第一次摸到條腰有舊野, 除左扯住就係好驚... 俾BB嚇親... 心諗: 佢有咁長架咩?? 嘩... 我個子宮究竟可以撐到幾大????

首頁

尾頁

跳至