嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 loulsy 的帖子

你都好有道理,我現在14w,是做T21也ok?Dr lau是??

大宅

回覆:AY1113 的帖子

劉子健醫生,tel. 25269388, 你可以打電話問姑娘了解下,我見bk 好多jm 都揾佢做nifty, 同埋對佢既comments 都唔錯,話佢好細心同詳細,nifty 同 t21 好似都係check 同一樣,不過 nifty 係check 多2個染色體,除左t21,都有 t13 n t 18

子爵府

引用:回覆 loulsy 的帖子你做nifty要幾$呀?我

原帖由 AY1113 於 14-10-20 發表

你做nifty要幾$呀?我見我個醫生同政府也說正常,所以都無唸再去做多一步。 ...
nifty $8500 for twins

男爵府

回覆 AY1113 的帖子

孖女都好呀,但要買好多髪夾同成日紮邊~哈哈你會不會去做T21/nifty?

男爵府

我今日打返c+到問,佢話度頸皮+抽血=1:10000唐氏指數咁我唔做t21啦

大宅

回覆:有冇2015年4月羊B交流吓?

想問下你地個胃同子宮位置有冇成日冤冤痛?我已經keep住痛左幾星期,有時都唔知係胃定子宮,用暖水袋敷下先易瞓著啲

男爵府

回覆 littlebread 的帖子

你冇事吖嘛?我又冇痛喎,你用熱水袋不要太熱,見醫生同佢講下,睇下咩事。

大宅

引用:回覆 littlebread 的帖子你冇事吖嘛?我又

原帖由 AY1113 於 14-10-22 發表
回覆 littlebread 的帖子

你冇事吖嘛?我又冇痛喎,你用熱水袋不要太熱,見醫生同佢講下,睇下咩事。 ...
上星期覆診醫生又冇話啲咩,淨係話食胃藥都唔得就唔好食,由得佢痛冇辦法

洋房

引用:劉子健醫生,tel.+25269388,+你可以打電話

原帖由 loulsy 於 14-10-20 發表
劉子健醫生,tel. 25269388, 你可以打電話問姑娘了解下,我見bk 好多jm 都揾佢做nifty, 同埋對佢既comment ...
我今個星期分別去左廣華做Oscar 同劉子健醫生做nifty。
政府淨係度頸皮但孖胎唔抽血,姑娘話準確度得60-70%。。。
劉醫生就抽血,準確度99%,仲會好仔細咁度BB既size 同做初步結構檢查,做完都安心d。

孖B媽媽可以參考吓。

大宅

回覆:Meiku 的帖子

Hi ,各位我是第二胎,不係孖嘅!大家要加油!

大宅

引用:回覆 loulsy 的帖子我今日打返c+到問,佢話

原帖由 AY1113 於 14-10-21 發表

我今日打返c+到問,佢話度頸皮+抽血=1:10000唐氏指數咁我唔做t21啦
我冇係c+ 抽血,所以諗住直接做nifty

大宅

引用:Quote:原帖由 loulsy 於 14-10-20 發表劉子

原帖由 Meiku 於 14-10-24 發表
我今個星期分別去左廣華做Oscar 同劉子健醫生做nifty。
政府淨係度頸皮但孖胎唔抽血,姑娘話準確度得60-70 ...
太好喇,其他 jm 都話dr lau 好細心,你地通常幾耐做一次產檢?

大宅

我都係iui mum ...x2

來緊星期四去做ocsar...威記

男爵府

回覆:miumiuleung 的帖子

好開心呢!

複式洋房

我第二胎 異卵 4月14預產 大女17個月 都係Qe生

My beloved Lauren BB<3

複式洋房

回覆 nn1984 的帖子

我都後三月孖B在廣華生,啲醫生護士服務都幾好!!

男爵府

大家好,我edd5月頭,應該4月尾生,而家14wk, 由11wk開始一直流血入左兩次院了,原本仁安生但知道twins就放棄左,而家瑪嘉烈覆診,但瑪嘉烈未必肯開都,考慮緊照結構之後轉第二間

男爵府

回覆:carwaichu 的帖子

我都諗緊政府定私家,聽講孖B好多時都要瞓氧氣箱,如果私家條數就好甘下。

複式洋房

大家好,我而家 6 week,應該係孖,有冇JM有開 Whatsapp group 可以交流吓?

男爵府

回覆 dada728 的帖子

六星期要休息多D,加油加油!

首頁

尾頁

跳至