夫婦情感

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

依個topic名改得好丫,真係無奇不有!!
你唔好濟呀,A老婆都唔知咩人黎既!!
仲有,A媽媽唔鍾意佢老婆可能有另外的原因呢!!

唔好引狠入室,難聽D講如果A老婆,勾你老公.到時就真MA煩!
仲有,你屋企已經係3個人先岩岩夠住!
多個人黎,如果A老婆要餵人奶又冇地方,
你老公係到,又會唔知點咁!

子爵府

e...係喎..wincy講得啱呀,
佢真係可能會勾你老公,
lee 嗰係好嚴重ga問題..
你自己諗清楚啦
原文章由 wincy_82 於 08-2-29 23:28 發表
依個topic名改得好丫,真係無奇不有!!
你唔好濟呀,A老婆都唔知咩人黎既!!
仲有,A媽媽唔鍾意佢老婆可能有另外的原因呢!!

唔好引狠入室,難聽D講如果A老婆,勾你老公.到時就真MA煩!
仲有,你屋企已經係3個人先岩岩夠住!
...

http://hk.myblog.yahoo.com/loveyi_ivy

大宅

真係咁厚面皮都有既, 咩叫黎到門口就要比佢入呀, 夾硬黎呀, 樓主真係要諗定對策呀, 以乎a 都係想夾硬黎多, 如果唔係點會講得出咁既說話, 記住由而家開始唔好比佢地踏入你家門口一步, 如果唔係瀨死唔走都似

大宅

?-( 嘩?? 乜人黎o架? 咁厚面皮o既??

你地同呢個fd 反面都唔可以俾佢老婆黎呀!
咁厚面皮佢都做得出, 容乜易佢老婆黎佐又食又拎o架??
同埋你地都無理由幫佢照顧佢老婆喇..痴線!

珍珠宮

嘩!!! 真係萬千世界, 乜人都有!!!

未見過d面皮咁厚既, 人地拒絕都仲可以話去到你門口, 你唔理都唔得.....

樓主, 真係要2手準備呀, 到時萬一比佢入到黎, 趕極都唔走, 真係要諗諗計點樣趕走佢!!

而且比得佢入屋, 佢肯定唔會同你客氣, 當正係自己屋企一樣, 所有野都自己既咁樣!!
因為我老公個弟婦又係大陸人, 入到黎我屋企, 唔除鞋, 隻手濕一濕水就拉十幾張廚紙黎抺, 仲串我買d廚紙係cheap野!!!

仲有呢, 其實你想唔想將你bb d野留比佢? 如果唔想既, 不如話留返下一胎啦! 比我寧願拎去d 2手bb用品店半賣半送, 都唔想比d咁厚面皮既人!!

話時話, 如果佢入到黎, 報警有冇用架呢?! 如果佢冇入屋, 但死懶係你屋企門口, 報警又有冇用呢?
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

複式洋房

又真係無奇不有,真係要企硬,仲要你同你c6講 ,一定要你c6都要企硬,表明立埸,就算黎到門口都冇可能.其實就算朋友父母唔中意,都應該住自己屋企啦,叫佢父母讓床俾佢啦,或者叫你朋友父母去第二度住,讓間房俾佢住啦,証件到期咪叫佢走lor

大宅

企門口又點, 當冇人唔開門, 睇佢企得幾耐.

呢種朋友以後都係少聯絡好, 借錢又唔還.

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

髮廊妹=雞
樓主千期吾好比隻雞入屋

子爵府

:;pppp:
原文章由 anita_yps 於 08-2-29 20:03 發表
點解咁都可以諗得出同講得出, 我地同c6個fd, A係住同一區, 行去佢HOME都係15-30mins, 佢今日打俾c6同佢講, 叫c6斜佢大6個wife黎我地home坐月, 話佢同佢父母住公屋, 一屋得一個房係佢父母訓, 間屋又細, 冇地方喎..... ...
:;pppp:

咪理佢, SHORT SHORT 地:;pppp:

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原文章由 anita_yps 於 08-2-29 20:03 發表
點解咁都可以諗得出同講得出, 我地同c6個fd, A係住同一區, 行去佢HOME都係15-30mins, 佢今日打俾c6同佢講, 叫c6斜佢大6個wife黎我地home坐月, 話佢同佢父母住公屋, 一屋得一個房係佢父母訓, 間屋又細, 冇地方喎..... ...

講得出佢都算偉大了. 簡直低能.
你屋企附近有冇酒店, 轉介俾佢.

大宅

你c6個fd都低低地,個老婆係佢ga,養唔掂就唔好生la,老馮比佢黎坐月ga咩,痴銀線,越睇越火,比著係我,我插到佢飛起,試下企係門口唔走,即報警tim呀,就算唔入屋,企係你門口唔走都可以當滋擾ga

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

千其唔好俾個女人
去你屋企坐月呀!

等待驗證會員

呢d人真係會賴死企喺你門口架,咁到時佢夾硬嚟你都幾難做,或者呢d時候搵外母或者99出手幫吓扮醜人囉,我c6都成日有個豬朋9友成日厚面皮到講明無錢借比佢,佢都成日賴死喺我地屋企"螺"我c6借100幾十都好嗰d人,我有次真係忍唔住,咪叫99同佢講話我地一家大細都要食無錢借架咁,佢先走咋,通常人地亞媽講到出口,d豬朋都會收薑呱?同埋,99或者外母潑辣起上嚟鏟走佢都好正路丫

[ 本文章最後由 邱吉爾 於 08-3-1 09:57 編輯 ]

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 sandy1425 於 08-3-1 09:24 發表
髮廊妹=雞
樓主千期吾好比隻雞入屋

AGREE

珍珠宮

[坐月]呢家野.......女人坐月, 就一定好多唔方便既野的, 女人會有[惡露], [谷奶], [下體要洗傷口], 呢D野又點可以比你老公接觸到呢, 到時大家共用一個厠所, 真係核突又唔老黎~ 彩~ 真係咩運氣都冇晒~

一句講晒~ 你老公個friend, [冇家教]兼[唔化]!!

伯爵府

原文章由 小紅 於 08-3-1 09:50 發表

講得出佢都算偉大了. 簡直低能.
你屋企附近有冇酒店, 轉介俾佢.

屋企附近有酒店,都唔好轉介添呀,望佢有咁遠去咁遠,近得濟佢又黎煩你呢樣個樣,咁就唔得佢死嘞!

禁止發言

珍珠宮

畀面勳章

個b佢地攪出黎既..搵得錢少,個99唔like個新抱,自己住緊間屋細,係一早既事
做咩將自己攪出黎既包袱推去朋友身上..
版主,你真係唔好制..
你直頭要發爛渣俾色勞你老公你幾咁不滿..仲夠膽死面皮厚到話去到門口你地唔會唔收留佢....咩人黎架你同佢講到時真係唔收留佢架..
再唔係叫佢還晒d錢先同佢諗下辦法點幫佢囉..

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

咁都得
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

禁止訪問

首頁
12345...10

尾頁

跳至