跳至

首頁

尾頁

公爵府

親子王國15週年勳章

- 金鑽廳正好多,但貴好多lo!
- 我想問如果我地人多,Book金鑽係唔係會平D?

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

男爵府

原文章由 vicky_cheun 於 08-3-3 03:55 PM 發表
彌敦廳同金鑽廳爭好遠架,一來樓底矮,好似仲矮過一d酒樓,二個台好短仲要果個area係超細,所以應該一定影唔到大合照,金鑽廳有樓梯會好好多,而且彌敦廳個台既射燈set得好怪,渣d既攝影師/器材唔得都好蝦人影。而且金鑽廳光猛過彌 ...

我知道金鑽廳係正好多,但睇番之前有個報名topic只有70幾
個family即人数大约160人到!
如果只有160人去定金鑽廳個$就二百幾!
但大多mama希望200樓下........

公爵府

親子王國15週年勳章

其實我地是否一定要Eaton金鑽廳呢!仲有無其他選擇?

複式洋房

原文章由 TSZYUI 於 08-3-3 16:04 發表

我知道金鑽廳係正好多,但睇番之前有個報名topic只有70幾
個family即人数大约160人到!
如果只有160人去定金鑽廳個$就二百幾!
但大多mama希望200樓下........ ...

絕對相信Vicky之專業分柝及名位之意見。Min. Charge$35000(金鑽廳)即係Menu B要222人,而MenuC要187人

大宅

原文章由 BBG1 於 08-3-3 16:24 發表
其實我地是否一定要Eaton金鑽廳呢!仲有無其他選擇?

may I suggest la!
我哋重新報名,confirm吓人數有幾多!
If 真係唔夠人數,達唔到金鑽廳minimum charge,而又非金鑽廳不去嘅話!我哋至另覓地方la!
大家覺得可行嗎?
any other suggestion!

複式洋房

原文章由 meredo 於 08-3-3 18:29 發表

may I suggest la!
我哋重新報名,confirm吓人數有幾多!
If 真係唔夠人數,達唔到金鑽廳minimum charge,而又非金鑽廳不去嘅話!我哋至另覓地方la!
大家覺得可行嗎?
any other suggestion! ...

Meredo你亞B好得意 ,依家已有84個family報名,MenuC已不遠矣,咁就不用揾其他地方。

大宅

原文章由 0708MaMa 於 08-3-5 21:45 發表

Meredo你亞B好得意 ,依家已有84個family報名,MenuC已不遠矣,咁就不用揾其他地方。

The latest registration list has 85 families, some with 1, 2 or 3 adults. The total registered adults should be 178 now.

別墅

我是第86個family報名,我是做garment,如果要做uniform or .....,會盡量找人sponsor,有其他事要幫手,義不容辭.

大宅

原文章由 0708MaMa 於 08-3-5 21:45 發表

Thank you!
I think 金鑽廳 maybe -- no problem!

大宅

原文章由 SOPHIAWMY0103 於 08-3-5 22:12 發表
我是第86個family報名,我是做garment,如果要做uniform or .....,會盡量找人sponsor,有其他事要幫手,義不容辭. ...

如有需要,call u later!
Thanks

別墅

[quote]原文章由 meredo 於 08-3-6 01:02 發表

my e-mail : [email protected]

首頁

尾頁

跳至