烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

今晚因為慶祝朋友生日

就去左 The one 21樓 wooloomooloo 間扒房 dinner

個到有 270度 維港夜境比你慢慢欣賞

真係正到爆 !!

PS: (由最初既電話 book 位到落單都係要全英文講)

** 先o黎兩個前菜

1) brioled sea scallops 煙肉带子卷
D带子大大粒半生熟 , 正 !!
隔離係酸酸甜甜既醬汁~

2) Cocktail seafood salad
有带子 , 大蝦同八爪魚
除左八爪魚咬唔開之外其他都 fresh 既

3) mushroom tart
整得好香又好食! 隔離D火箭菜我冇郁到 haha

** 到主菜啦 !!!!

4) 12安士肉眼扒 -medium-
煎得外脆肉嫩 !! good !!

5) 20安士T骨 -medium-
略嫌 un 左些少...

食扒仲有多款酱汁比你點
個人偏好左一個款 , 清清地冇咁流 ~

其實臨尾仲食左件 apple pie 但冇影到 , 都唔錯架 !!

同埋想带 birthday cake 既 jm 要注意啦
兩磅以下收 $150 切餅費
兩磅以上再收每磅 $150 切餅費
但我地只影相就唔收
超級滿足既一餐 !!

下次有機會再同 jm 們分享啦 !!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:** 純分享 ** - Wooloomooloo (TST)

好正呀

snow28  個 view 真係一流:joy   發表於 14-10-19 18:12

侯爵府

HiPP勳章(2) 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我好想去,但係淨係知好貴!

snow28  又唔係成日食 ok 既:h   發表於 14-10-19 18:13

水晶宮

回覆:snow28 的帖子

Very nice place, I like there too!

snow28    發表於 14-10-19 21:27

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:** 純分享 ** - Wooloomooloo (TST)

佢同BLT一樣,對我來說太濃味了,不過view一留

snow28  個晚我又唔覺喎 , 我   發表於 14-10-19 22:08

水晶宮

回覆:janice1002 的帖子

日夜唔同嘅境

snow28  其實日頭仲靚!  發表於 14-10-19 23:47

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

別墅

埋單咩價錢呀?

大宅

埋單how much

大宅

二千蚊有找

禁止訪問

引用:今晚因為慶祝朋友生日就去左 The one 21樓

男爵府

回覆 snow28 的帖子

我o個次食過都好得
特別係個帶子一流

snow28  真係正正子!  發表於 14-10-22 20:35

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至