論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Has anyone used this Indo before, I'm planning to hire her from Singapore through an agent called "JC Casa 嘉柏" to take care my new born baby on June. Tkx for your advise.

複式洋房

請問有無人用過呢個印印呢 - Sri Yani? 佢話在星加波做過2年, 識湊初生BB, 我第一次懷孕, 又第一次請工人, 平日只有印印同 bb 晌屋企, 好擔心個工人唔好, 正申請途中, 應該6月可以上班.

大宅

原文章由 Sofei28 於 08-3-4 15:10 發表
請問有無人用過呢個印印呢 - Sri Yani? 佢話在星加波做過2年, 識湊初生BB, 我第一次懷孕, 又第一次請工人, 平日只有印印同 bb 晌屋企, 好擔心個工人唔好, 正申請途中, 應該6月可以上班. ...

妳可否PM張相比我, 我8年前個工人係叫YANI.
個姓都好似....

睇番d資料, 佢叫做SRI XXXXYANI, 1972年1月出生,
唔知是否妳嗰個.

[ 本文章最後由 a961115 於 08-3-4 20:28 編輯 ]
寛恕別人等同善待自己~
憎恨別人等同虐待自己~

複式洋房

回覆 #3 a961115 的文章

已聯絡你, 唔該晒.

大宅

原文章由 Sofei28 於 08-3-4 15:10 發表
請問有無人用過呢個印印呢 - Sri Yani? 佢話在星加波做過2年, 識湊初生BB, 我第一次懷孕, 又第一次請工人, 平日只有印印同 bb 晌屋企, 好擔心個工人唔好, 正申請途中, 應該6月可以上班. ...

我而家用緊個印印全名係SRI XXX YANI, 妳將會用嘅印印Sri Yani係咪全名嚟架, 問清楚agent好喎.

首頁

尾頁

跳至