影視娛樂

跳至

首頁
12345...47

尾頁

男爵府

最近三集有這pair夫婦,很好看,宋在臨講話很肉麻,兩夫婦有别其他pair style,好期待每星期看一次,下集预告好正

http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

琥珀宮

畀面勳章

引用:最近三集有這pair夫婦,很好看,宋在臨講話

原帖由 心朗小B 於 14-10-20 發表
最近三集有這pair夫婦,很好看,宋在臨講話很肉麻,兩夫婦有别其他pair style,好期待每星期看一次,下集预 ...
我會睇呀,勁鍾意宋在臨,佢在剩餘公主笑起個樣成隻貓咪咁,好可愛呀!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我都有睇,宋同金我都中意,佢兩個好好笑

珍珠宮

回覆:我們結婚了,宋在臨,金素恩

呢個節目係綜藝定劇? 我之前都見有其他 pairs。

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

追緊.....冇睇我結好耐, 呢pair真係好笑 , 宋在臨真係高手

男爵府

回覆:CherylMaMa 的帖子

綜藝,巳有幾年歷史

http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

男爵府

下集頇告宋躺在床撒嬌,露了少少手臂紋身,sexy

kiu1112  So sexy  發表於 14-10-20 12:05

珍珠宮

引用:綜藝,巳有幾年歷史

原帖由 心朗小B 於 14-10-20 發表
綜藝,巳有幾年歷史
Thanks

係邊度睇?千尋好似無。

男爵府

通常夫婦會去下游水,係就大發,宋十分大隻!

216wendy  靚仔靚女  發表於 14-10-20 23:39

男爵府

男爵府

回覆:CherylMaMa 的帖子

千尋有的啊!

216wendy  等我睇吓先  發表於 14-10-20 23:38
CherylMaMa  Thx   發表於 14-10-20 10:53

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 心朗小B 於 14-10-20 發表綜

原帖由 CherylMaMa 於 14-10-20 發表
Thanks

係邊度睇?千尋好似無。
千尋有

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

自從生菜夫婦之後就睇宋同金這pair,無睇另外果兩pair,like宋笑時笑眯眯個樣,好鬼型,我都是睇感激時代才認識他

wyl  我都係生菜後第一pair  發表於 14-10-20 15:32

水晶宮

引用:追緊.....冇睇我結好耐, 呢pair真係好笑 ,

原帖由 fatdenden 於 14-10-20 發表
追緊.....冇睇我結好耐, 呢pair真係好笑 , 宋在臨真係高手
好像有點狼

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 CherylMaMa 於 14-10-20 發表

原帖由 kiu1112 於 14-10-20 發表
千尋有
Thanks 搵到啦,原來要打簡體先搵到。

珍珠宮

引用:自從生菜夫婦之後就睇宋同金這pair,無睇另

自從生菜夫婦之後就睇宋同金這pair,無睇另外果兩pair,like宋笑時笑眯眯個樣,好鬼型,我都是睇感激時代才認 ...
我睇《擁月》的雲識宋再臨。除咗宋,我都有興趣睇 2pm 的佑榮個對。

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:自從生菜夫婦之後就睇宋同金這pair,無睇另

自從生菜夫婦之後就睇宋同金這pair,無睇另外果兩pair,like宋笑時笑眯眯個樣,好鬼型,我都是睇感激時代才認 ...
嘻嘻!聽你哋咁講,我又有興趣睇下宋同金呢pair.

生菜夫婦都係你介紹我睇,記得嗎?

我愛장혁

水晶宮

引用:Quote:原帖由 kiu1112 於 14-10-20 發表自

我睇《擁月》的雲識宋再臨。除咗宋,我都有興趣睇 2pm 的佑榮個對。

...
我吾識2pm

milka528  有Nichkhun, 玉澤演..   發表於 14-10-20 12:30
CherylMaMa  我睇 dream high 識 :   發表於 14-10-20 12:26

水晶宮

引用:Quote:原帖由 kiu1112 於 14-10-20 發表自

原帖由 milka528 於 14-10-20 發表
嘻嘻!聽你哋咁講,我又有興趣睇下宋同金呢pair.

生菜夫婦都係你介紹我睇,記得嗎?
當然記得。你認識宋再臨嗎?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

...
佑榮嗰對已經做完。我睇咗前幾集都覺得okay,幾好睇,不過無追落去。

我愛장혁

首頁
12345...47

尾頁

跳至