影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我都有睇,宋同金我都中意,佢兩個好好笑

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

宋在臨肉麻語錄

珍珠宮

kiu1112 發表於 15-1-14 11:06
今集連占卜都話宋超愛金,拍完後臨臨點算
唔使咁認真,有劇本的,拍完咪當拍完劇一樣。你睇我結咁耐以嚟,從沒有一對成真情侶就知。

珍珠宮

Benbenmum 發表於 15-1-18 11:27
係呀!第一季的鋼彈夫婦,拍咗半年後分手
第一季對比起已經係最真實嘅一季,但也是有大綱的。第二季起已經係有劇本的了,當然唔係一句一句嘅劇本,但佢哋係知道接住落嚟做咩,導演要求有什麼廻響或效果的。佢哋只係用自己嘅名字做角色,亦絕對唔會係百分百自己。明知有攝影機拍住自己,點可能100%顯露真我個性。

首頁

尾頁

跳至