親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我月尾同2 小朋友去新加波玩,第2 日想揾包車去legoland 個邊,有冇人包過車ok 介紹俾我,急!! thx

複式洋房

回覆 Hokittyky 的帖子

你可whatsapp佢Mr Goo,佢識中文同廣東話,佢都覆得幾快。+60127833326 +6582031139希望幫到你

大宅

引用:回覆 Hokittyky 的帖子你可whatsapp佢Mr Go

原帖由 shunon1970 於 14-10-21 發表
回覆 Hokittyky 的帖子

你可whatsapp佢Mr Goo,佢識中文同廣東話,佢都覆得幾快。+60127833326 +658203113 ...
thx,

禁止訪問

大宅

回覆:shunon1970 的帖子

may I know how much one way or two way ?
he count by per person or per way ?

複式洋房

Mr Goo佢唔係旅行社,我今暑假用佢都好準時及有禮,價錢都唔算贵,佢安排架七人車比我,來回两程收我SD180.

男爵府

引用:我月尾同2 小朋友去新加波玩,第2 日想揾包

原帖由 Hokittyky 於 14-10-20 發表
我月尾同2 小朋友去新加波玩,第2 日想揾包車去legoland 個邊,有冇人包過車ok 介紹俾我,急!! thx

...
你可睇我之前去完新加坡個post

複式洋房

剛剛問左 Mr. Goo, 佢覆我話要 SGD 200 , 加左價, 好貴

子爵府

引用:剛剛問左 Mr. Goo, 佢覆我話要 SGD 200

原帖由 pepsin 於 15-03-06 發表
剛剛問左 Mr. Goo, 佢覆我話要 SGD 200 , 加左價, 好貴
我剛問佢都係報這個價,但佢覆得好快和有禮貌

大宅

黎緊暑假去, 剛問價7人車來回SD$200 (MR. GOO), 我兩年前用過佢, $140咋, 他的司機很好人, 有交帶, 準時, 所以今次也打算BOOK返佢, 但我今次只得2大2小, 考慮緊不用7人車, 會否平一點.

首頁

尾頁

跳至