親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

Me too.

原文章由 birdbird 於 08-3-4 19:13 發表

fi,
哈哈, 我都 '行花市', 走上去試下book bangkok 機票,
但係好多日子已full, 唔full 的話, 去程要late afternoon,
回程要early morning.
我最後都係 '運吉'.

大宅

你咁好彩既..你幾時訂架...
我就唔好彩啦...訂唔到7月頭返...full哂
我六月尾已返來啦

原文章由 大眼仔mama 於 08-3-4 21:44 發表
我訂左27/6 - 3/7去大板, 好開心可以"甲"倒日本big sales. 第一次日本自由行, 要買定天書, 儲定彈藥

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

so good...

I still considering go to Osaka or other place...
But do you know any cheap hotel and good places
in Osaka, can you share the information with me?
But I just reserved 28/6 to 1/7 tickets only.

原文章由 大眼仔mama 於 08-3-4 21:44 發表
我訂左27/6 - 3/7去大板, 好開心可以"甲"倒日本big sales. 第一次日本自由行, 要買定天書, 儲定彈藥

男爵府

原文章由 靚寶 於 08-3-4 14:52 發表

有, 港龍都做緊, $1590, 已book了, 係直航, 反而國泰冇直航要在台灣轉機....

$1590 for where? May I have more information or link?

別墅

原文章由 Eunismom 於 08-3-4 15:09 發表
好多日子都爆左..特別係6月尾出發...7月頭回港..
因為7月日本大減價..
我都慢大一步...
只好照完定日子去日本..30/6返港

你幾時book呀?我3月1日book仲有位,以家6月30日出發

首頁

尾頁

跳至