美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

以為join間屋企附近小舖不是大集團應該好D,點知我買左30次facial,成萬幾蚊,已經好肉赤,仲要個老闆娘嫌我買得少,話曬仲有29、28次未做,已經開始sell,我唔買竟然有說話聽。跟住又問我用咩護膚品,我話韓國牌子咋,叫「后」,個老闆娘即刻話「我地D貴嘢黎架,貴過你用嗰D,俾兩支版你試下!」我想婉拒,咁我話「唔係平貴問題,我好易敏感」,點知佢即時開左支版搽上自己隻手,跟住話:「好嘢黎架,點會敏感呀,你睇下!」,跟住關返個蓋叫我要,我O曬咀,將D版袋落袋即走,事後亦唔敢用。其實我真係好後悔,但同佢正面衝突又自己唔著數,話曬仲有成28次未做,點解我要貼錢買難受,我以後應該用咩態度對佢?

禁止訪問

男爵府

回覆:join左間美容院做facial好後悔

我都好怕美容院d手法,下下都講到反面先推到,咁人地真係唔需要嘛,洗唔洗借錢黎比你sell呀,痴孖根

男爵府

btw。。。我$5xxx/22次,你d咁貴我真係寧願反面都唔會簽,你下次最好咩都話,做埋先啦,冇需要住,唔諗住啦,再講都係唔啦冇必要!唔好心軟

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

好貴,唔好帶信用卡去美容院

大宅

回覆 zinacef 的帖子

OH...... 你一次過買咁多

子爵府

其實join 10次已經係我極限.

pppy  對~~~~  發表於 14-10-21 11:52
jpangel    發表於 14-10-21 11:41

複式洋房

下次佢再sell你,你就直接同佢講join咗個course後已破產

伯爵府

2018母親節勳章

既然屋企附近,咪連銀包都唔冼帶啦!

禁止訪問

禁止訪問

回覆:queeniewongg 的帖子

男爵府

回覆 zinacef 的帖子

30次都叫少...成皮野喎,個老闆娘都好咩JA....

禁止訪問

大宅

樓主好慘,或者你以後可以last booking時間先去做,做完急住收工希望唔sell你啦,個老闆唔似好人,都係唔好得罪佢。

用戶要求終止服務

回覆:zinacef 的帖子

同佢講為左join 你個三十次,已經無多余錢啦!你有辦就留俾我試,等我慳d,唔駛俾錢買最好,唔係唔想join,呢排真係唔方便呢!

珍珠宮

次次唔帶銀包
吹你唔漲

男爵府

回覆:zinacef 的帖子

我用大集團,試過完全同你一模一樣。我好好惡話吾係呀馬,做左2次重有2幾次就sell我,剩番幾次就話姐,跟著佢好吾好意思,我即刻叫佢吾該你寫低吾好sell我住,佢真係寫低係紙仔貼係我張咭。
美容顧問係做完簽名走時sell,位置就在接待處,如果她太長氣,我就大聲D特登比隔離D客聽,佢地就會收聲。
做左成十年,最近試過一次顧問入房叫我做眼,我話吾使錢呀?佢話今天join course就即刻可以扣一次,我已經好興阻鬼住曬,我話我冇錢,佢話吾緊要可分期,我就話吾使還呀?佢好尷尬話吾係,我即刻話我上來係relax你依家好蘇擾我呀!佢跟著話得得得就返出去了。
下次佢地再咁蘇擾,我就話而家好似我欠你咁,但其實係你公司欠我㗎,我比曬錢㗎喇。
不過你對著是老闆娘就難攪,唯有扮死狗扮窮扮比老公詐型,硬起來似乎行吾通。

大宅

畀面勳章

多謝大家意見,其實我真係好想鬧佢,不過計落自己無著數,唯有忍下

禁止訪問

男爵府

上次join 10次由第一次巳開始sell,上至course下至一塊mask都要勁sell,癲架,我企硬囉,做到last果兩次我真係坦白同佢講好反感,我明白你工作需要,但都睇人丫大佬,個客巳經比晒反應你你都仲係要鑊鑊sell,我淨係想relax下做下facial啫,你搞到我每次都好大壓力囉,跟住last果一次我直情唔做,豪比你買你怕

首頁

尾頁

跳至