夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

你好勇敢,我好支持你
但你靜落黎嘅時候慢慢諗下一步出
小心行每一步
記住身邊有好多人支持你...
未經本人同意,請勿轉載內容!

禁止訪問

回覆:終於都認咗出面有第二個…

複式洋房

我喺呢兩個月體驗到唔少野,其實你地話我勇敢,亦可以話對我自己狠~ 但係不得不承認呢段時間我係人生谷底,甚至乎有段時間我食唔落,瞓唔到~ 但好攪笑我用咗兩個星期時間又爬返上地面,原因係我學識 "反省", "感恩", "寬恕"~
凡事都有兩面,要反省自己嘅問題,等下一次遇到更好;要感恩呢段時間陪我愛我嘅親人朋友,人生唔止係愛情;要寬恕,令大家唔好再走入困局,怨恨只會令自己變得更糟糕!

今日擁有,唔代表聽日擁有;今日失去,唔代表永遠得唔到。學懂珍惜最緊要!

大家聖誕快樂~

男爵府

開心吸收勳章

加油呀!常常會想到你,因為你不放棄,不斷為自己和囝囝尋找出路!家人和朋友真係好重要,尤其是自己父母,在這些時候他們會100%支持你。

時間是最好的良藥,祝冬至快樂

公爵府

冷靜D,同C6好好傾下,有時人地講嘅嘢,都唔係事實嘅全部,要C6佢自己講

子爵府

引用:我喺呢兩個月體驗到唔少野,其實你地話我勇

原帖由 chris_smleung 於 14-12-22 發表
我喺呢兩個月體驗到唔少野,其實你地話我勇敢,亦可以話對我自己狠~ 但係不得不承認呢段時間我係人生谷底, ...
有得必有失, 祝你遇到懂得珍惜您嘅人

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

chris_smleung 發表於 14-12-22 17:25
我喺呢兩個月體驗到唔少野,其實你地話我勇敢,亦可以話對我自己狠~ 但係不得不承認呢段時間我係人生谷底, ...
樓主,不知你C6是否真心回頭,
如果有心,總有機會再一齊,
不要迫得自己太緊,
順其自然吧!

大宅

jm加油,支持你

大宅

抵打

首頁

尾頁

跳至