自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:揾10萬 儲6萬 大洗嗎?

又無小朋友,鍾意點洗都得啦

大宅

唔知你朋友花紅多唔多,但起碼要預1.5-2個月人工交稅!

珍珠宮

花得起。 搵到都要獎勵下自己。

公爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 木土土 於 14-10-21 發表但你

原帖由 唔好煩我 於 14-10-21 發表
明白 其實佢呀媽唔知佢賺幾多洗幾多 但知佢不是三兩萬 所以覺得比15000太少 話佢洗4萬唔夠慳果個係佢老公:t ...
叫佢老公比埋飯錢油錢,咁佢真係慳返好多。

侯爵府

只係唔算死慳死底. 一啲都唔大洗.
早午晚三餐出街食, 十萬一個月月薪, 午餐無可能同啲下屬/文員仔一齊去食三四十蚊碟頭飯.
晚餐如果晚晚出街食, 餐餐都係佢找數, 咁係你朋友個老公食米唔知米貴. 晚晚食酒樓/小菜菜館, 最少兩個人, 有時再加埋父母長輩, 淨係晚飯個個月無一萬[size=14.3999996185303px]都幾千啦...

伯爵府

我唔會公開自己嘅財務狀況,更加不容許別人計我有幾多支出,有幾多saving,有幾多.......
我最怕人多口雜

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

揾得嚟,洗得去

首頁

尾頁

跳至