跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

有緣同一日出世, 大家做個朋友仔...

您們會否出席21/3 gathering?

bk 網名...bb name....Boy OR Girl...居住地區.....在職 or 全職媽媽
1) pauline6...晴晴....Girl...元朗...全職媽媽
2) kawaiiliz...善瑜....Girl...馬鞍山...在職媽媽
3) chukaren...?... Girl
4) Lingtwl...斯哲...boy...荃灣....全職媽媽

[ 本文章最後由 pauline6 於 08-3-5 09:43 編輯 ]

民房

我個女係呀. 喺威爾斯出世.

大宅

虎到金來勳章 牛年勳章 育兒性格勳章 熱血勳章 畀面勳章

bk 網名...bb name....Boy OR Girl...居住地區.....在職 or 全職媽媽
1) pauline6...晴晴....Girl...元朗...全職媽媽
2) kawaiiliz...善瑜....Girl...馬鞍山...在職媽媽

係我呀, Pauline, 仲記得我嗎 ?我仲諗緊21號去唔去呀

大宅

虎到金來勳章 牛年勳章 育兒性格勳章 熱血勳章 畀面勳章

原文章由 chukaren 於 08-3-4 21:13 發表
我個女係呀. 喺威爾斯出世.

我果女都係威記出世喎

大宅

好媽媽勳章

Liz,
當然記得您, 原來我地個女係同一日出世, 21號一齊出來啦....

原文章由 kawaiiliz 於 08-3-4 21:56 發表
係我呀, Pauline, 仲記得我嗎 ?我仲諗緊21 ...

別墅

Lingtwl........斯哲.....boy......荃灣.......全職媽媽

男爵府

hi pauline & kawaiiliz, 我係paulina, 記唔記得我呀?我個仔15/11出世,早你地一日,不過我同pauline同一間醫院,生之前仲喺待產房傾咗一輪計,跟住我生bb先

你地個bb好嗎?易唔易湊?我嗰個都算OKAY, 我工人一個湊兩個,都攪得掂,我就繼續番工

21/3我唔得閒,出唔到嚟join gathering, 希望下次可以見到你地.

pauline, 會唔會攪半歲(May 08) party?

複式洋房

okmangel....曉暘.....boy....東涌...全職媽媽
我個仔在瑪嘉烈出世, 我報左21的gathering

別墅

原文章由 okmangel 於 08-3-5 13:03 發表
okmangel....曉暘.....boy....東涌...全職媽媽
我個仔在瑪嘉烈出世, 我報左21的gathering

okmangel......我都係響瑪嘉烈生架!
可能我地大家都見過都唔頂! haha

洋房

fly_fly...智琛.......馬鞍山...全職媽媽

大宅

好媽媽勳章

meibee 愷翹 囝囝 Nov 16
kawaiiliz 善瑜 Mavis 囡囡 Nov 16
okmangel 曉暘Cyrus 囝囝 Nov 16
pauline6 詠晴 囡囡 Nov 16
Happy媽媽 心妍 囡囡 Nov 16
我愛corina Corina 囡囡 nov 16

複式洋房

你哋住邊區架?
我住大埔

複式洋房

你哋係邊間醫生呀?我係威爾斯架!

首頁

尾頁

跳至