在職全職

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無人試過reject 左offer隔大半年再apply 過?
係retail sales 嘅post
佢地有年見勁多人,應該唔會記得掛?

有無人試過?

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:有無人試過reject 左offer隔大半年再apply

原帖由 Lpl8686 於 14-10-21 發表
有無人試過reject 左offer隔大半年再apply 過?
佢地有年見勁多人,應該唔會記得掛 ...
一試無妨

伯爵府

2018復活節勳章

Lpl8686 發表於 14-10-21 22:02
佢地有年見勁多人,應該唔會記得掛 ...
再試囉

大宅

回覆:有無做retail嘅朋友?

再試囉,唔緊要的

別墅

但如果再請,會否check 到之前reject 過?
一般仲會唔會入底d資料
定hr其實之keep 現有員工資料?

民房

try la

別墅

但我之前比過一d不實嘅資料

如果再見我會寫返真,其實hr 會否專登揾?
Or cfm 請左但無入職嘅人會否keep record?
想知一般retail HR點做!

Thanks

大宅

HR會keep record ,但上次唔請唔代表今次唔請,可再try

別墅

引用:HR會keep+record+,但上次唔請唔代表今次唔

原帖由 LLTT 於 14-10-22 發表
HR會keep record ,但上次唔請唔代表今次唔請,可再try
係上次請左我reject 左!

我知會keep ,但我想知揾返出黎機會幾大,通常都paper work filing 定入電腦?

因我未入職的,但我上次比左假資料!
再apply我會比真!
我驚揾到我資料會發現有出入!

別墅

引用:Quote:原帖由+LLTT+於+14-10-22+發表HR會ke

原帖由 Lpl8686 於 14-10-22 發表
係上次請左我reject 左!

我知會keep ,但我想知揾返出黎機會幾大,通常都paper work filing 定入電腦?
有無其他意見?

首頁

尾頁

跳至