嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

我喺next度買左d衫仔,本身這2天送貨,我check email佢話曾經昨天及今天送貨,但送貨不成功,但我好肯定送貨時間屋企有人!
請問我可以打甚麼電話追查返呢?因為我上網查過嗰d電話都係長途電話打去美國問,請問係唔係只係得長途美國電話可查詢?
謝謝各位解答

子爵府

回覆 martin_man 的帖子

其實送貨前,會有人打比你先

子爵府

可Send email同佢地聯絡

大宅

回覆 T.T.CatCat 的帖子

2次都冇收過電話,send 過e mail2次都冇回覆啊

子爵府

次次速遞上嚟前,都打比我,你有無留電話?我send email問佢會唔會收運費,佢都有覆我

男爵府

martin_man 發表於 14-10-22 00:01
我喺next度買左d衫仔,本身這2天送貨,我check email佢話曾經昨天及今天送貨,但送貨不成功,但我好肯定送 ...
佢話最近太多next訂單,track個到佢地用來提自己部門送貨者,我上星期四買琴日打去問,都要今個星期五先安排到送貨來我屋企,佢電話係81063232

大宅

回覆 wailing1230 的帖子

Oooooo原來如此,萬分感謝

別墅

回覆:martin_man 的帖子

同我情況一樣,8號訂貨追左N次,今日先安排送來

男爵府

cherry9207 發表於 14-10-22 12:08
同我情況一樣,8號訂貨追左N次,今日先安排送來
我上星期四訂,本來話星期五送,今日提早左送來,你8號訂仲未收到

別墅

回覆:wailing1230 的帖子

距話無人系屋企收貨,但實際系有人

男爵府

cherry9207 發表於 14-10-22 13:51
距話無人系屋企收貨,但實際系有人
skynet係咁,我買咁多次都要自己打上去約時間收貨,唔打去既話有排等

複式洋房

回覆:請問Next 查詢電話

咁我又未試過喎,訂了4,5次,都係一個星期內收到貨的。

首頁

尾頁

跳至