想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我同你period date一樣,2/3我check到bingo啦,仲睇埋婦產科照埋tim,不過我今日小產左lu!~
原文章由 appleleelo 於 08-3-5 19:49 發表
我剛剛沖涼前用排卵紙驗孕...點知係無...線...我係咪太早驗la,我上一次m係2月11日...今日第二十四日...我大慨二十八日來一次 m....排卵日係2月23日或是24日...那我是否今個月又係唔得了... ...
[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

複式洋房

原文章由 shirleyauhc 於 08-3-8 22:09 發表
我同你period date一樣,2/3我check到bingo啦,仲睇埋婦產科照埋tim,不過我今日小產左lu!~

why小產左...你有無好d呀!定係你著床唔好...那你要 多休息呀! 星期五我有去看醫生...醫生說最快也是驗血知道...但他叫我不要浪費錢LA..佢有開黃體素比我...叫我如果下星期四M沒有來再去驗...我自己又沒有勇氣驗...順其自然...今日第二十八日了...感覺M小姐快來!

大宅

黃體素用黎安胎家??

複式洋房

原文章由 rr101305 於 08-3-9 20:14 發表
黃體素用黎安胎家??

好似係呀!黃體素係令你著床更好...因為著床時...最需要是黃體素...

男爵府

appleleelo,
我今日day30....m小姐仲未到,我啱啱都有用d仔排卵條玩下,有線啊!不過唔知會唔會係m小姐就黎呢(好似m小姐就黎都會有線架喎!)....算唔算深色呢(附圖)........

1)http://i271.photobucket.com/albums/jj138/pochacco_pochacco/DSC00339.jpg

2)http://i271.photobucket.com/albums/jj138/pochacco_pochacco/DSC00337.jpg

原文章由 appleleelo 於 08-3-9 20:26 發表

好似係呀!黃體素係令你著床更好...因為著床時...最需要是黃體素...

[ 本文章最後由 pochacco_ch 於 08-3-9 21:08 編輯 ]

大宅

原文章由 appleleelo 於 08-3-9 20:26 發表

係咪同醫生講, 佢就會開俾你??

洋房

原文章由 pochacco_ch 於 08-3-9 21:07 發表
appleleelo,
我今日day30....m小姐仲未到,我啱啱都有用d仔排卵條玩下,有線啊!不過唔知會唔會係m小姐就黎呢(好似m小姐就黎都會有線架喎!)....算唔算深色呢(附圖)........

1)http:// ...

都幾深色wor.....我 check 到 bingo 時都只係深色少少~~~~ 祝 bingo

男爵府

LoveBaby2008,
算深色.......多謝你嘅祝福!我都祝你同bb健健康康....
原文章由 LoveBaby2008 於 08-3-9 23:07 發表

都幾深色wor.....我 check 到 bingo 時都只係深色少少~~~~ 祝 bingo

大宅

lovebaby,

my ovulation test paper's line is same as pochacco ar!Have chance to bingo?But I have checked by pregnancy test
paper --no line ar(that mean not bingo!)
pressure!pressure!pressure!

洋房

pochacco_ch,

多謝你既祝福

洋房

原文章由 Irisl@m 於 08-3-9 23:17 發表
lovebaby,

my ovulation test paper's line is same as pochacco ar!Have chance to bingo?But I have checked by pregnancy test
paper --no line ar(that mean not bingo!)
pressure!pressure!pressure!

我都明白你既心情............因為上個月我都係咁

如果你M準既話,keep住 check 吖,如果 bingo 下線會一日比一日深架。我 check 到 bingo 果日,驗孕紙條下線好淺(淺到差D睇唔到),排卵紙既下線就比上線淺少少。希望幫到你啦!

祝好孕!

大宅

lovebaby,

Thank you very much!

複式洋房

原文章由 pochacco_ch 於 08-3-9 21:07 發表
appleleelo,

1)http:// ...

哈哈!恭喜你呀!你應該是bingo左...你一切 要小心...多休息呀!...

複式洋房

原文章由 rr101305 於 08-3-9 21:53 發表

係咪同醫生講, 佢就會開俾你??

係醫生直接開比我呀!...叫我食黃體素la...你可以問下醫生呀!大部份都會開比你

大宅

appleleelo,

我想知排卵紙係line好似pohacco咁就代表bingo?因我m is late,but 用 pregnancy test paper --show not bingo ar!

男爵府

appleleelo,
多謝你先!不過我諗冇bingo喇!我今朝用棒棒驗冇中啊!但夜晚用d仔排卵條check又好似昨晚咁有下線囉!都唔知攪咩....
可能我真係day30先排卵啦!
原文章由 appleleelo 於 08-3-10 19:49 發表

哈哈!恭喜你呀!你應該是bingo左...你一切 要小心...多休息呀!...

男爵府

Irisl @m,
我就係用驗孕棒驗係唔中啊!唔緊要啦!我地一齊等下先,如果係中嘅遲d會驗到架喇!一齊努力!加油啊!

原文章由 Irisl@m 於 08-3-10 19:59 發表
appleleelo,

我想知排卵紙係line好似pohacco咁就代表bingo?因我m is late,but 用 pregnancy test paper --show not bingo ar!

大宅

pochacco,

大家放鬆心情等bingo la!祝你早日bingo!

男爵府

Irisl @m,
我都祝你早日bingo.....

原文章由 Irisl@m 於 08-3-11 14:31 發表
pochacco,

大家放鬆心情等bingo la!祝你早日bingo!

大宅

各位好!!
我的CYCLE DAY28 但是M 應 8/4來 但沒有來,
我6/4已用驗孕條驗,但沒有下線......到今天還沒有來M,驗孕條,仍沒有下線,今個月底,我和老公想去台灣,但現在仍不敢訂機票,我用大衛驗的,會不會有所問題???明日沒有我會去check blood,如沒有:;pppp: 可以馬上訂機票!!!!!!!

首頁

尾頁

跳至