夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

..........

[ 本文章最後由 PL2 於 08-3-7 19:37 編輯 ]

男爵府

who is dj:

男爵府

坦白講~ 我覺得妳朋友想破壞對方名譽多過想解決實質問題,先咁樣喺人地個blog 度出post 囉! 妳朋友既然講到個老公咁愛佢,唔想再同blog 主有啦lun...咁我覺得妳朋友唔需要再咁做吖~ 妳朋友老公如果係要同blog 主一刀兩斷既,根本有好多方法囉....

男爵府

原文章由 PL2 於 7/3/2008 12:28 AM 發表
假如我朋友係你... 你C6因為有個咁既女人而SEND 個SMS比你話要同你離婚 (事後佢個C6話係6小姐要求佢咁講)... 因為POST 左幾段希望6小姐放過佢地既留言,而被C6從日本打IDD番黎話佢唔啱... 因為個女人而冇得一齊過情人節... 你仲可以咁冷靜只係係6小姐個BLOG度留果幾段言咩?
如果我係當事人... 我一定唔可以咁冷靜囉... 你呢?

如果我係當事人既話,我當然唔可以咁冷靜啦! 但我唔會好似妳朋友咁花時間去做d毫無作用+建設性既野囉~ 破壞對方名譽會幫到個situation 乜野? 我只會同自己老公4466拆掂佢!

個老公口口聲聲話唔愛果位6小姐,但6小姐一個電話或者一個sms 就比佢ko.....點睇都係個老公問題大d喎! 就咁睇我只會覺得妳朋友老公好冇Q用囉! 分分鐘佢耍緊妳朋友都唔出奇! (話時話,如果我老公咁唔嗲唔吊,我真係覺得爭都費事爭!)

民房

冇錯呀!! 問題根本在於個男人身上. 做男人做到好似佢咁衰嘅. 佢絕對可以頂替陳XX個位, 做新一代世紀賤男呀!!

[ 本文章最後由 櫻の花 於 08-3-7 01:25 編輯 ]

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

個男人係咪錯晒唔係重點, 係樓主朋友(?)雞仔唔管管麻 鷹啫!

原文章由 alexbabie 於 08-3-7 09:46 發表

下, 個男人錯晒?

男爵府

同意 circleda 既講法

[ 本文章最後由 琋琋BB 於 08-3-7 10:48 編輯 ]

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

個第三者仲要係作者+DJ 添

禁止訪問

禁止發言

別墅

完全同意,正所謂“牛唔飲水點得牛頭低”

樓主朋友快啲醒啦,唔好再盲目相信個ccccc6 啦!

原文章由 bonniebobo 於 08-3-7 11:26 發表
絕對係個男人應該負最大既責任,呢pat蘇汌屎係佢一手一腳做成,樓主個朋友係錯在無帶眼識人,而且仲一面倒去指責個第三者,呢d係因為佢太愛佢c6.
我覺得既然結婚前都知個第三者係咁癲既,更加唔應該結婚啦,點知個女人會做 ...

民房

回覆 #23 yorkmami 的文章

絕對同意 yorkmami, 個男人滿口謊言. 都唔知邊句真邊句假. 佢究竟知唔知咁樣做同時傷害緊兩個女人架.

[ 本文章最後由 櫻の花 於 08-3-7 14:29 編輯 ]

民房

我就是C6,由3月份開始,我出外工幹不在港。PL2所說的全是虛構性、不真實的說話,感情的事是私人的事,不應詆毀任何人。
PL2,我根本不知道您是誰,我樂於同你說話,歡迎留下聯絡電話,希望你不要做些傷害別人聲譽,損人不利己的事。
重申嚴正聲明,PL2所刊登有關 "一個朋友的故事",所有內容全是謊話,內容不實,對受影响的人士深感抱歉。

大宅

好媽媽勳章

公說公有理 婆說婆有理
好難講邊個對邊個錯
不過本人深信一樣野 就係
"無做過怕咩人講 做得出就要認"

你又一定知道那個人說的是你?
無做過又點知呀??如果佢講緊大話又知佢會講緊你??
我真係好想知道囉

大宅

好媽媽勳章

就好似我老公咁丫
之前佢個ex gf 係咁搵佢想同我老公係番埋一齊
我老公唔so佢 仲要唔聽佢電話
不過有幾次我聽左佢個電話
個女人一開頭就係咁鬧我 話我搶左佢男朋友
仲要以自殺黎要我男朋友同我分手
就算佢以死想迫我老公都係唔so佢
仲要講左句"佢死佢事 唔關我地事"
佢同個女仔分左手都好多年 仲要佢地分手唔係因為我
因為佢地分手個時我老公都仲未識我

我相信我老公同佢分左手咁耐都無同佢聯絡過
2個人一齊就要有個信字 同埋我老公所有野我都知
佢連番工做緊咩都會同我講 所有既時間都會番比我同囡囡

其實個時我有d嬲..個女仔入左醫院都唔去睇下佢..
講到尾佢都係左我老公自殺丫...
點知我老公咁同我講"分手個時都講到好清楚 佢要死係佢既事 唔通你想個老公去搵其他女人咩"

男人唔夠堅定就咩都係假..講到有幾愛有幾愛 到最後唔夠堅定未又會愛上其他人..

男爵府

原文章由 alexbabie 於 7/3/2008 11:23 AM 發表

管男人咁易呢度就唔會有咁多人有婚姻問題

冇錯! 要管一個男人並唔係咁易~
但若果管唔到自己老公既話...
都唔代表妳可以/有權去管個第三者!

大宅

你老公都幾堅喎,佢ex好顛
原文章由 sharonwing_17 於 08-3-7 16:28 發表
就好似我老公咁丫
之前佢個ex gf 係咁搵佢想同我老公係番埋一齊
我老公唔so佢 仲要唔聽佢電話
不過有幾次我聽左佢個電話
個女人一開頭就係咁鬧我 話我搶左佢男朋友
仲要以自殺黎要我男朋友同我分手
就算佢以死想迫 ...

首頁

尾頁

跳至