懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

我尋日睇左吳崇傑,順便問埋佢係仁安開刀既醫生費用喇,點知佢話無論開刀定順產都係$15,000包醫生費及巡房費,
另外兒科醫生巡房費$500-600/day及麻醉師$3,800~

其實我最唔明既係醫生費係咪真係$15,000,因為見之前d媽咪講開翹康d醫生費都係$10,000-$11,000到,
唔知佢有無呃我唧:;pppp:

如果醫生費真係$10,000的話,咁咪仲要加每日
$1,000巡房費(5日4夜計),又真係好甘下播

男爵府

原文章由 joey-yan 於 08-3-6 00:50 發表
我尋日睇左吳崇傑,順便問埋佢係仁安開刀既醫生費用喇,點知佢話無論開刀定順產都係$15,000包醫生費及巡房費,
另外兒科醫生巡房費$500-600/day及麻醉師$3,800~

其實我最唔明既係醫生費係咪真係$15,000,因為見之前d媽 ...

我諗應該係個個收費唔同~!我搵廖醫生, 順產, $13800

別墅

原文章由 kawaiimama 於 08-3-6 00:54 發表

我諗應該係個個收費唔同~!我搵廖醫生, 順產, $13800

我個樣又唔係有錢少奶奶,
最慘係我做晒research先去睇
所以知佢獅子開大左個口
咁我仲搵唔搵佢開刀,定同佢講價好呢.........:;pppp:
最好當然係識人剛搵佢開完刀都唔係咁既價錢,
我先有得同佢講數........哈哈~~
有無媽咪可以做我呢個朋友呀

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

一年前係 10k + $500/day
咁你住5 day, total 12500
佢地想加價, 好似舊年5月已經加咗e+15k呢個價.. 好似簡單d, 其實就係加價囉~

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 joey-yan 於 08-3-6 01:04 發表

我個樣又唔係有錢少奶奶,
最慘係我做晒research先去睇
所以知佢獅子開大左個口

其實我係睇dr. yu架
加價後都係15k
不過我唔覺得獅子開大口.. 呢個價唔係平, 但係都唔算貴
好多唔計巡房到要15k呀!

好似我咁, 有得claim保險, 收$13000 + $750/day
咪仲貴!

別墅

原來家下個個都係$15,000呢個價咁都安心d
(因為之前係睇到個仁安開刀報告,個媽咪剛生完話吳祟傑收$10,000先有咁既疑惑)
只要唔係海鮮價無端端被人蝦的話
$15,000其實可以接受呢
唔該晒咁多位媽咪

大宅

乜係私家生唔係3萬幾咩 ?? 點解萬5咁平既 ??

別墅

原文章由 patajojo 於 08-3-6 11:02 發表
乜係私家生唔係3萬幾咩 ?? 點解萬5咁平既 ??

$15,000淨係講緊接生既醫生費同巡房費咋

子爵府

醒目開學勳章

原文章由 kerkermui 於 08-3-6 09:42 發表

其實我係睇dr. yu架
加價後都係15k
不過我唔覺得獅子開大口.. 呢個價唔係平, 但係都唔算貴
好多唔計巡房到要15k呀!

好似我咁, 有得claim保險, 收$13000 + $750/day
咪仲貴! ...

kerkermui,

請問余醫生比妳個價是開刀定順產? 妳幾時生呀?
thanks!

大宅

我2006年6月搵廖X新醫生開刀費10000 ,今次我係搵麥X樑醫生唔知開刀費要幾錢,我3月中開刀

首頁

尾頁

跳至